Σταμάτης Σαρρής: «Αδιαπραγμάτευτος στόχος η Γ΄Εθνική»

Ο τεχνικός του Πάτραι δίνει το «σύνθημα» λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα των μπαράζ.

Την προσεχή Κυριακή (8/5) το Πάτραι ρίχνεται στη μάχη των πλέι-οφ ανόδου στη Γ΄ Εθνική ως πρωταθλητής Αχαΐας και με νέο δεδομένο την απουσία του Τσιλιβή, που δήλωσε αδυναμία συμμετοχής στο μίνι πρωτάθλημα των 7 πρωταθλητών (Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Αρκαδία, Λακωνία, Κεφαλληνίας-Ιθάκης και Ζακύνθου).

Έτσι ερωτηθείς από τη «Match» για τις 50% ελπίδες που έχει πλέον κάθε ομάδα, αφού από τους 6 συμμετέχοντες ανεβαίνουν στην Γ΄ Εθνική οι 3 πρώτοι, ο φιλόδοξος Αιτωλοακαρνάνας προπονητής του Πάτραι, Σταμάτης Σαρρής, δήλωσε τα εξής:

«Αυτές οι πιθανότητες είναι απλά ένα νούμερο. Τα πάντα θα φανούν στο γήπεδο και αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Το μοναδικό θετικό είναι ότι θα παίζαμε σε εμβόλιμη αγωνιστική το Τσιλιβή και θα είχαμε κάποιες απουσίες, οπότε μας βολεύει το άκοπο τρίποντο, συν ότι το Τσιλιβή είχε εξαιρετική ομάδα.

Μάλιστα, ο Σταμάτης Σαρρής δεν έκρυψε ότι στόχος του ιστορικού συλλόγου είναι η επιστροφή στην Γ΄Εθνική, μετά από πολλά χρόνια,

«Αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η άνοδος. Γι’ αυτό θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και θέλουμε νίκη στην πρεμιέρα. Από εκεί και πέρα θα κοιτάξουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, όπως κάναμε μέχρι τώρα τη φετινή σεζόν, πάντα με στόχο τη νίκη».

Επιμέλεια: Γιάννης Γεωργακόπουλος

Πηγή: matchnews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr