Αυγενάκης : «Νομοθετική ρύθμιση να παίξουν όσοι έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για το Μητρώο»

Νομοθετική ρύθμιση αναμένεται από τον κ.Αυγενάκη έτσι ώστε να διευθετηθούν κάποια θέματα και να ξεκινήσουν επιτέλους τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Έτσι αν τα πράγματα τρέξουν δεν αποκλείεται η σέντρα των τοπικών πρωταθλημάτων να πραγματοποιηθεί ακόμα και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου ή το αργότερο στις 9 Οκτωβρίου.

Οι δηλώσεις του κ. Αυγενάκη στην CRETA :

«Εξετάζουμε νομοθετικές πρωτοβουλίες την επόμενη εβδομάδα για τις δυνατότητες χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων άρα και άδειας διεξαγωγής αγώνων από τις κατά τόπους περιφέρειες για τα σωματεία που έχουν δουλέψει στην κατεύθυνση της νομιμοποίησης.

Ακόμη να καλέσουμε όλα τα σωματεία να προχωρήσουν στην κατάθεση αιτήματος μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου με όποια δικαιολογητικά έχουν και θα βρούμε τον τρόπο και τον χρόνο που θα χρειαστεί για να αποπερατωθεί η διαδικασία ολοκλήρωσης των δικαιολογητικών και ελέγχου από την υπηρεσία.

Τις εγκαταστάσεις μας τις δίνουμε στα νόμιμα σωματεία που έχουν αθλητική αναγνώριση, έχουν μπει στο μητρώο, έχουν προσλάβει προπονητή με πτυχίο αλλά και εκεί εξετάζουμε διευκόλυνση για νησιωτικές περιοχές.»

Πηγή: insport.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr