Πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου


Την Δευτέρα 9/2 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας ανάμεσα στις ομάδες του ΓΕΛ Ευηνοχωρίου και του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου, με νικήτρια την ομάδα του Αγρινίου με σκορ 5-1.

Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα του Αγρινίου που θα ανοίξει το σκορ στο 20΄, σέντρα από δεξιά του Κουρέλα, σουτ πάνω στην κίνηση του Μωραΐτη και 0-1.

Στο 24΄η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ θα διπλασιάσει τα τέρματα της με ένα απίστευτο σουτ του Νικολογιάννη από τριανταπέντε περίπου μέτρα, με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι της εστίας του Ξηρού και 0-2.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μωραΐτης θα ανατραπεί στην περιοχή με τον κ. Ματσούκα να υποδεικνύει το πέναλτι, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σαμαράς και παρά την προσπάθεια του Ξηρού θα κάνει το 0-3.

Στο 59΄οι τυπικά γηπεδούχοι θα μειώσουν το σκορ σε 1-3 με πλασέ του Δημαρά μέσα από την μικρή περιοχή.

Η ομάδα του Αγρινίου θα σημείωση αλλά δυο τέρματα μέσα σε διάστημα δυο λεπτών, στο 65΄με σουτ ο Μαλής θα κάνει το 1-4, και στο 66΄από πλάγια θέση ο Τσακανίκας με σουτ θα κάνει το τελικό 1-5.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου θα ταξιδέψει την προσεχή Πέμπτη στην Άμφισσα όπου θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια ομάδα της Φωκίδας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Μωραΐτης και Λιαλιαμπής.

ΓΕΛ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Ξηρός, Δημαράς, Μακρής, Λαμπαδάρης, Καραπάνος, Λαναρας (Ψεύτης), Στεφανιδέλης, Κολοζάκης (27΄Λαϊνης), Τσόβολος, Βαλής, Μπερτσίας.

1 ΕΠΑΛ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: Θεοδωρόπουλος, Γκαϊδας, Σαμαράς, Μαγγίνας, Τασουλής (Κολιδάς), Νικολογιάννης, Τσακανίκας, Κουρέλας (45΄Μαλής), Μωραϊτης, Κρανιάς, Νταρίλας (Δημόπουλος).

Επιμέλεια : Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr