«Λουκέτο» επ' αόριστον


Την αναστολή των πρωταθλημάτων επ’ αόριστον αποφάσισε ο Σταύρος Κοντονής. Ο υφυπουργός ανακοίνωσε μέτρα στους φορείς του ποδοσφαίρου κι η επανέναρξη των αγώνων θα εξαρτηθεί απ’ το πότε θα εφαρμοστούν.

Στην απόφαση που αναμενόταν μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου κατέληξε ο Σταύρος Κοντονής.

Αφότου συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα και πήρε τη συγκατάθεσή του για να προχωρήσει σε όσα θεωρεί απαραίτητα για να μπει ο χώρος σε διαδικασία κάθαρσης, ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε την προγραμματισμένη συζήτηση με τους αρμόδιους φορείς.

Παρουσία λοιπόν του γ’ αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη, του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου και του προέδρου της ΕΠΑΕ, Σπύρου Καλογιάννη, ο κ. Κοντονής ανακοίνωσε τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν από ‘δω και πέρα για ν’ αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι θα υπάρξει αναβολή όλων των αγώνων στα επαγγελματικά πρωταθλήματα -όχι για συγκεκριμένο διάστημα- αλλά έως ότου διαπιστωθεί ότι θ’ αρχίσουν να τηρούνται οι σχετικές δεσμεύσεις από τις ομάδες.

www.sport-fm.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr