Ποινή-μαμούθ από την ΕΠΣ Ηλείας για ξυλοδαρμό διαιτητών (Βιντεο)


Με αποβολή έξι μηνών τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Ηλείας το σωματείο Ηρακλής Πύργου λόγω επεισοδίων κατά των διαιτητών που είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας που πρωταγωνίστησαν σε αυτά βιαιοπραγώντας κατά των διαιτητών τιμωρήθηκαν με 5ετή αποκλεισμό.

Όπως υποστηρίζουν πηγές προσκείμενες στην ΕΠΣ Ηλείας η απόφαση πέρα από το δίκαιο και την εφαρμογή κανονισμών περνά το μήνυμα της πάταξης κάθε μορφής βίας.

Στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Ηλείας στις 27-02-2015 ελήφθη απόφαση κατόπιν πρότασης του προέδρου της Ένωσης Άρη Κουλούρη, με μειοψηφία δύο σωματείων, που προβλέπει ότι «όταν ένας αγώνας διακόπτεται από τον διαιτητή συνεπεία ξυλοδάρμου του ή του βοηθού διαιτητή από παράγοντα ή ποδοσφαιριστή σωματείου, το σωματείο αυτό θα αποβάλλεται εκτός πρωταθλήματος μέχρι τέλους αγωνιστικής περιόδου».

Τα μέλη της Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Ηλείας που έλαβαν μια απόφαση που χαρακτηρίζεται «πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρου» ήταν οι Τζίμας Γιώργος , Δημητρακοπούλου Βίκυ και Κυριακόπουλος Γιώργος.

Ακολουθούν οι αποφάσεις της Π.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας

Αποβολή από το πρωτάθλημα του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ » 

Η Π.Ε της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίασή της  04/03/2015, αφού έλαβε υπόψη της  το Φ.Α  του παιχνιδιού της Β΄ CONSAFO TATTOO  κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ» στις  18/02/2015, την έκθεση του παρατηρητή την ιατρική γνωμάτευση του διαιτητή από το νοσοκομείο Αμαλιάδας , το οπτικοακουστικό υλικό αλλά και την αυτοπρόσωπη απολογία των νομίμων εκπροσώπων του σωματείου , θεωρεί ότι το εγκαλούμενο σωματείο τέλεσε τις αποδιδόμενες σ΄ αυτό πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει.

α) επί παραβάσεων των Άρθρων 15§8γ ποινή αποκλεισμού του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ» για έξι  (6) μήνες εξαιτίας επεισοδίων, που έλαβαν χώρα στον ως άνω αγώνα εντός του γηπέδου , είχαμε  οριστική διακοπή στο 85΄ και αναλυτικότερα ,όταν οι ποδοσφαιριστές  «ΣΚΑΛΤΣΑΣ Π και ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Α με αρ.δ ΕΠΟ 236876 και 1284526 αντίστοιχα του ανωτέρω σωματείου εξύβρισαν και γρονθοκόπησαν τους διαιτητές του αγώνα.

β) επί παραβάσεων των Άρθρων 21§2β,3 του ΚΑΠ :

- κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου «ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ» με τέρματα 3-0 και τρεις (3) βαθμούς.

- Αφαιρεί τρεις (3) βαθμούς από τον πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-15 και δύο (2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-16

Επιβολή ποινής ποδοσφαιριστή  σωματείου «ΗΡΑΚΛΗ  ΠΥΡΓΟΥ»  ΣΚΑΛΤΣΑ Π. 

Η Π.Ε της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίασή της  04/03/2015, αφού έλαβε υπόψη της  το Φ.Α  του παιχνιδιού της Β΄ CONSAFO TATTOO  κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ» στις  18/02/2015, την έκθεση του παρατηρητή, την ιατρική γνωμάτευση του διαιτητή από το νοσοκομείο Αμαλιάδας , το οπτικοακουστικό υλικό, την αυτοπρόσωπη απολογία του ποδοσφαιριστή ΣΚΑΛΤΣΑ Π (236876), το Άρθρο 10§6στ,7α επιβάλλει επί παραβάσεων του Άρθρου 29§1 ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 5 έτη.

Επιβολή ποινής ποδοσφαιριστή  σωματείου  «ΗΡΑΚΛΗ ΠΥΡΓΟΥ»  ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ Γ. 

Η Π.Ε της Ε.Π.Σ Ηλείας στη συνεδρίασή της  04/03/2015, αφού έλαβε υπόψη της  το Φ.Α  του παιχνιδιού της Β΄ CONSAFO TATTOO  κατηγορίας μεταξύ των ομάδων «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ – ΑΦΟΒΟΣ ΒΡΟΧΙΤΣΑΣ» στις  18/02/2015, την έκθεση του παρατηρητή την ιατρική γνωμάτευση του διαιτητή από το νοσοκομείο Αμαλιάδας , το οπτικοακουστικό υλικό αλλά και την αυτοπρόσωπη απολογία του ποδοσφαιριστή ΜΠΟΥΡΝΕΛΗ Α (1284526), το Άρθρο 10§6στ,7α επιβάλλει επί παραβάσεων του Άρθρου 29§1 ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 5 έτη.

Το βίντεο των επεισοδίων:

www.soccerplus.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr