Παρελθόν ο Λαναράς από το Ηράκλειο


 

Τα τελευταία χρόνια συνέδεσε το όνομα του με τις επιτυχίες που σημείωσε το Ηράκλειο ωστόσο η νέα σεζόν δεν θα τον βρει να φοράει τη φανέλα των νερατζούρι.

Ο λόγος για τον επιθετικό Βασίλη Λαναρά ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο των βορείων προαστίων. Παρότι οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει στο οικονομικό κομμάτι, ο ποδοσφαιριστής λόγω επαγγελματικού προβλήματος ζήτησε να αποδεσμευτεί από την ομάδα με την διοίκηση να μην στέκεται εμπόδιο στον άλλοτε αρχηγό της ομάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι την περσινή σεζόν ο Λαναράς έπαιξε κομβικό ρόλο στην επιτυχημένη πορεία του Ηρακλείου ενώ το ίδιο συνέβη και στις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν αφού σε Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Αστέρα Βάρης πανηγύρισε επίσης ανόδους στην Γ” Εθνική.

Ο ίδιος μετά το διαζύγιο με προσωπική του δήλωση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε λέγοντας: Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Μπελίτσο Δημήτρη, την διοίκηση, τον κόσμο, τους προπονητές και προπάντων τους συμπαίκτες μου. Εύχομαι και τη νέα χρονιά το Ηράκλειο να πετύχει τους στόχους του.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr