Το πρόγραμμα της τρίτης μέρας του Euro

Με τρεις αναμετρήσεις θα συνεχιστεί το Euro 2016, καθώς ανοίγει η αυλαία τόσο στον τρίτο, όσο και στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα στις 16:00, η Τουρκία θα αντιμετωπίσει την Κροατία, σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, όπου μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του 4ου ομίλου.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να παρατάξει την Τουρκία με τους: Μπαμπατσάν, Μπαλτά, Τοπάλ, Ερκίν, Γκονούλ, Ινάν, Τουφάν, Τουράν, Μορ, Τσαλχάνογλου, Γιλμάζ. 

Από την άλλη οι Κροάτες αναμένεται να αγωνιστούν με τους: Σούμπασιτς, Τσόρλουκα, Βίντα, Σρνα, Στρίνιτς, Μόντριτς, Μπαντέλι, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Μάντζουκιτς.

Στις 19:00 θα διεξαχθεί και η πρεμιέρα του τρίτου ομίλου, με την Πολωνία να τίθεται αντιμέτωποι με την Βόρειο Ιρλανδία. Οι Πολωνοί μετρούν τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες συναντήσεις με τους Βορειοϊρλανδούς και φιλοδοξούν να συνεχίσουν απόψε στη Νις την καλή τους παράδοση. 

Οι πιθανές συνθέσεις:

Πολωνία (Ναβάλκα): Σέζνι, Πίστσεκ, Γκλικ, Παζντάν, Γέντρζιτσικ, Κρικόβιακ, Ματσίνσκι, Μπλαζικόφσκι, Γκροσίτσκι, Λεβαντόφσκι, Μίλικ. 

Βόρεια Ιρλανδία (Ο’ Νιλ): Κάθκαρτ, ΜακΌλεϊ, Έβανς, ΜακΝέρ, Μπερντ, Ντέιβις, Νόργουντ, Φέργκιουσον, Γουόρντ, Λάφερτι. 

Τέλος το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 22:00 με την Γερμανία να αναζητά το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην διοργάνωση απέναντι στην σκληροτράχηλη Ουκρανία.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να παραταχθούν με τους εξής: 

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Χέβεντες, Μπόατενγκ, Μουστάφι, Έκτορ, Κεντίρα, Κρόος, Μίλερ, Εζίλ, Ντράξλερ, Γκέτσε. 

Ουκρανία (Φομένκο): Πιάτοφ, Φεντέτσκι, Χατσερίντι, Ρακίτσκι, Σέβτσουκ, Στεπανένκο, Γκάρμας, Γιαρμολένκο, Σίντορτσουκ, Κονοπλιάνκα, Ζοζούλια. 

Πηγή: www.filathlos.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr