Παραμένει «ελληνικός» ο Πανιώνιος.. προβάρει τα κυανέρυθρα ο Λινάρδος!

Η πιο «ελληνική» ομάδα της Super League, ο Πανιώνιος, θα παραμείνει έτσι και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι «κυανέρυθροι», έχοντας πλέον σχεδόν συνειδητοποιήσει πως δεν θα αγωνιστούν στο Europa League, «τρέχουν» τον σχεδιασμό της νέας σεζόν με ξεκάθαρη την προτίμηση στα... ντόπια προϊόντα.

Ηδη ο Κοσμάς Τσιλιανίδης πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», με τον 22χρονο πρώην μεσοεπιθετικό του Ηρακλή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο, όπως και ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του Παναιγιάλειου, Παναγιώτης Λινάρδος. Κινήσεις που δείχνουν ξεκάθαρα το πού θα κινηθούν στην «πλατεία» για τη στελέχωση του ρόστερ, πηγαίνοντας σε γνώριμες επιλογές προκειμένου το ρίσκο να είναι μικρότερο.

Μια από τις περιπτώσεις που... κυνηγάει ο Πανιώνιος είναι και αυτή του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Η διοίκηση του Πανιωνίου έχει χτυπήσει την πόρτα του αμυντικού της ΑΕΚ, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Ενωση, προκειμένου να επιστρέψει στην «πλατεία», αλλά κάτι τέτοιο με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό έχει να κάνει με τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή, καθώς προτεραιότητά του είναι να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν.

Τέλος, με δεδομένο πλέον πως ο Πανιώνιος οριστικά δεν έχει περιορισμό τόσο στις μεταγραφικές κινήσεις όσο και στις ανανεώσεις, ολοκληρώθηκε και η συμφωνία με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο. Ο Κορίνθιος ακραίος αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Να θυμίσουμε πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μετράει ήδη δύο σεζόν στα κυανέρυθρα, με συνολικά 38 παρουσίες στο πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Τάσος Κιούσης

Πηγή: www.sentragoal.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr