Απόψε... θα πέσουν κορμιά

Από τα τέσσερα παιχνίδια που διεξάγονται απόψε για τον τρίτο και τον τέταρτο όμιλο του Euro 2016, μονάχα η Ισπανία έχει εξασφαλισμένη πρόκριση. Όλα ανοιχτά για τις θέσεις στο γκρουπ των Γερμανών.  

Ουκρανία – Πολωνία, Βόρειος Ιρλανδία – Γερμανία, Τσεχία – Τουρκία και Κροατία – Ισπανία.

Αυτά είναι τα παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα, Τρίτη, για τον 3ο και τον 4ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, με τους «φούριας ρόχας» να έχουν εξασφαλισμένη πρόκριση στους «16» έπειτα από τις δύο νίκες που έχουν καταγράψει στα δύο πρώτα ματς.

Ωστόσο, υπάρχει και το θέμα της πρωτιάς, όμως, ακόμα και η ισοπαλία βολεύει την ομάδα του Βιθέντε ντελ Μπόσκε, αφού κοντράρεται με τους Κροάτες που βρίσκονται στο -2.

Οι αντίπαλοι των Ισπανών, ωστόσο, έχουν... τα δικά τους θέματα. Αρχικά, όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, δεν θέλουν ν' αγχωθούν με όσα θα κάνει η Τσεχία απέναντι στους Τούρκους, στο άλλο ματς, αφού μπορεί να χαθεί η 2η θέση στην ισοβαθμία (ανάλογα με τον συντελεστή τερμάτων λόγω της μεταξύ τους ισοπαλίας 2-2) και να πρέπει το σύνολο του Τσάτσιτς να περιμένει να δει αν θα περάσει από τις καλύτερες τρίτες των ομίλων.

Παράλληλα, η Κροατία αγωνιά και για τη στάση των οπαδών της, οι οποίοι έχουν αποφασίσει να δημιουργήσουν νέους μπελάδες στις Αρχές και να κάνουν επεισόδια, όπως και στο προηγούμενο ματς, αφού θέλουν να δουν την εθνική ομάδα της χώρας τους να τιμωρείται με αποκλεισμό, για να... πάρουν έτσι την εκδίκησή τους από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας, με την οποία βρίσκονται σε ανοιχτή κόντρα και τη θεωρούν απόλυτα διεφθαρμένη.

Στο Γ' γκρουπ, Γερμανία, Πολωνία και Βόρειος Ιρλανδία κυνηγούν ακόμα και την πρωτιά, αφού αυτή τη στιγμή υπάρχει ισοβαθμία στις θέσεις που οδηγούν... απευθείας στη φάση των «16» και η ομάδα του Μάικλ Ο'Νιλ με το ... μεγάλο αστέρι, Γουίλ Γκριγκ, απέχει έναν βαθμό.

Τα «πάντσερ», έμειναν στο 0-0 απέναντι στους Πολωνούς για τη δεύτερη αγωνιστική, αλλά λόγω του παράγοντα των τερμάτων βρίσκονται στην κορυφή και αντιμετωπίζουν τους Βορειοϊρλανδούς που θέλουν να κάνουν ... μια ακόμα τρέλα και υπέρβαση για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι Ουκρανοί δεν μπορούν να κυνηγήσουν πλέον κάτι έπειτα και από τις δύο ήττες, ενώ, δεν μπορούν καν να διεκδικήσουν τις πιθανότητες από μια πιθανή ισοβαθμία στην 3η θέση. Οι Πολωνοί, με την ελπίδα ακόμα και για την πρωτιά αλλά πολύ περισσότερο για την εξασφάλιση του «εισιτηρίου» για τους «16», θέλουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση της Ουκρανίας, η οποία ασφαλώς και θα θέλει ν' αποχαιρετήσει αξιοπρεπώς τη διοργάνωση. 

Η βαθμολογία του Γ' ομίλου:

1.Γερμανία 4

2.Πολωνία 4

3.Βόρειος Ιρλανδία 3

4.Ουκρανία 0

Η βαθμολογία του Δ' ομίλου:

1.Ισπανία 6

2.Κροατία 4

3.Τσεχία 1

4.Τουρκία 0

Πηγή: www.filathlos.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr