Ελεύθερος ο Γιάννης Κολοβάκης από τον Ζακυνθιακό

Λίγες μέρες απέμειναν για να μείνει και τυπικά ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής του Ζακυνθιακού, Γιάννης Κολοβάκης. Ο Αγρινιώτης παίκτης ήρθε στην ομάδα σε μία πολύ καλή περίοδο γι’ αυτήν όντας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση τη χρονιά εκείνη, καθώς αποτέλεσε ένα από τα δυνατά χαρτιά της ομάδας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα παιδιά που δέθηκαν σαν ομάδα, αλλά και σαν οικογένεια. Η αποχώρηση του Σάββα Καρυπίδη και ο ερχομός του Σπύρου Αντωνόπουλου ήταν καθοριστικός τερματίζοντας ο Ζακυνθιακός στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο τέλος του πρωταθλήματος τον διεκδίκησε η ομάδα του Λουτρακίου, η οποία τον κέρδισε. Έτσι, το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής τον βρήκε στο Λουτράκι. Κάποιες, όμως, συγκυρίες τον έκαναν να αποδεχτεί την εκ νέου πρόταση της μέχρι πρότινος ομάδας του, Ζακυνθιακού και έτσι τη νέα μεταγραφική περίοδο βρίσκεται κ πάλι στο νησί του Ιονίου. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως τα περίμενε. Η αποχώρηση του Προέδρου, Διονύση Κορωνιού, έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Όμως, με τον επαγγελματισμό του και με την «οικογένειά» που είχαν δημιουργήσει με τους συμπαίκτες του παρέμεινε στην ομάδα μέχρι κ το τελευταίο της παιχνίδι.

Σε επικοινωνία που είχε το ioniansports.gr με τον ποδοσφαιριστή, αρχικά θέλησε να ευχαριστήσει όλους τους συμπαίκτες – φίλους του, καθώς επίσης, τον προπονητή του Ζακυνθιακού, Στράτο Κουρούμαλο, τον γυμναστή, Πάνο Γουσέτη και τον φροντιστή της ομάδας, Κώστα Γιαννάτο για την στήριξη απέναντι στο πρόσωπό του.

Ο Γιάννης Κολοβάκης που αγωνίζεται σαν μπακ χαφ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια, πήγε στην Α.Ε. Μεσολογγίου όπου έμεινε για 2 χρόνια στην Δ΄ Εθνική και 1 χρόνο στην Γ΄. Αργότερα, πήρε μεταγραφή για τον Άρη Αιτωλικού. Εκεί έμεινε 1 χρόνο στην Δ΄ και μετά 1 χρονιά στην Γ΄. Στην εξέλιξη της πορείας του, ήρθε στην Ζάκυνθο για να αγωνιστεί με τον Ζακυνθιακό στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και από κει να συνεχίσει στο Λουτράκι. Σε όλες τις ομάδες ο 22χρονος ποδοσφαιριστης είχε όλες τις συμμετοχές των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

Τέλος, σε συνέχεια της επικοινωνίας μας, τον ρωτήσαμε αν του έχουν κάνει πρόταση από τοπική ομάδα του νησιού και η απάντηση του ήταν καταφατική.

Πηγή: ioniansports.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr