Ενίσχυση στα γκολπόστ με Γιώργο Τσιάρα για την ΑΕΜ

Με αμείωτους ρυθμούς εξελίσσεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΜ ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει τους κανονιέρηδες μετά από 5 χρόνια και πάλι σε Εθνικές κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Aitosports.GR η ομάδα του Μεσολογγίου έχει έρθει σε συμφωνία με τον 22χρονο τερματοφύλακα Γιώργο Τσιάρα που τα τελευταία χρόνια υπερασπίστηκε με επιτυχία την εστία του Τρίκαρδου Κατοχής, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον σύλλογο της επόμενες ημέρες.

Μετά τον Κοντομήτσο που επέστρεψε από τον Τρίκαρδο στην ΑΕΜ, ο Τσιάρας θα είναι ο δεύτερος παίκτη που θα κάνει το δρομολόγιο Κατοχή – Μεσολόγγι και πιθανότατα δεν θα είναι και ο τελευταίος, καθότι απ ότι φαίνεται ο Γιώργο Ασπρογέρακας πιστεύει στο ταλέντο κάποιων νεαρών ποδοσφαιριστών από την πρώην ομάδα του και θέλει να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Γ΄ Εθνικής.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr