ΑΕΜ: Για την δεύτερη σερί νίκη κόντρα στη Λεκίμμη

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής κόντρα στην ΑΕ Λευκίμμης.

 

Ο τεχνικός των κανονιέρηδων Γιώργος Ασπρογέρακας δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στις υπηρεσίες τιμωρημένου λόγω καρτών Παναγιωτόπουλου Παντελή καθώς και στον Βαλενσια που τα γραφειοκρατικά θέματα δεν έχουν ακόμα διευθετηθεί ώστε να κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση του δελτίο του.

Κανονικά στην διάθεση του τεχνικού τιμ θα βρίσκεται και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας ο νεαρός Αγγελάκης, ενώ και ο Πασπαλιάρης που ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από ωτίτιδα θα είναι και αυτός κανονικά στην αποστολή.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά ζήτημα σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές ώστε να υπάρξει ενίσχυση του ρόστερ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει καταρχήν συμφωνία με ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικος με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα.

Νίκη που θα τους δώσει και μεγάλη βαθμολογική ανάσα θέλουν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας τους, κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ομάδα της Κέρκυρας θα βρεθεί από σήμερα Σάββατο στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας όπου θα καταλήξει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να κάνει και χαλάρωμα στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί και η αυριανή αναμέτρηση η οποία θα διεξαχθεί δυο ώρες νωρίτερα από το υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στη Λεκίμμη που απαρτίζεται από τους: Δούρο, Μανιάτης, Φονταλής, Πίτσι, Χάρπερ, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος Κ., Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Πασπαλιάρης, Λούζι, Παλιάτσας, Κολοβάκης, Γεωργούσης, Αγγελάκη, Κουμπαρούλη και Μάντη.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου με ώρα έναρξης στις 14:00 είναι οι κ.κ Φωκάς, Τσιπουρας και Πλέσσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΕ Λευκίμμης                                                         

Ναυπακτιακός Αστέρας – ΑΟ Ανατολή

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

ΠΑΣ Πρέβεζας – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Αναγέννηση Άρτας – Απόλλων Ευπαλίου

Αστέρας Ιτέας – ΑΣ Θιναλιακός

Σούλι Παραμυθιάς – Μακεδονικός Φούφα

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr