ΑΕΜ: Έτοιμη για το αυριανό παιχνίδι «τελικό» με την Αναγέννηση Άρτας (pics)

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το εντός έδρας παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής της Γ΄ Εθνικής κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας.

Προβλήματα απουσιών υπάρχουν, με τον τεχνικό της ομάδας Χρήστο Ζαπάντη να μην μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεαρού Κωνσταντίνου Παναγιωτόπουλου ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τέθηκε εκτός.

Η σημερινή προπόνηση έκρυβε και ένα απρόοπτο, καθώς σε μια ανύποπτη φάση ο Γράβαλος γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα να αποχωρίσει από το υπόλοιπο πρόγραμμα. Στον παίκτη τοποθετήθηκε πάγος και αναμένεται αύριο να ξεκαθαριστεί αν θα είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Παιχνίδι τελικός όπως έχει χαρακτηριστεί από τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου το αυριανό με την Αναγέννηση, με την ΑΕΜ να προέρχεται από μια ήττα εκτός έδρας με 1-0 στις καθυστερήσεις την προηγούμενη αγωνιστική από τον πρωτοπόρο του ομίλου ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Από την άλλη η ομάδα της Άρτας προέρχεται από μια εντός έδρας νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στον Ναυπακτιακό Αστέρα, η οποία την διατηρεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πινάκα του 4ου ομίλου.

Μετά το τέλος της προπόνησης το τεχνικό τιμ ανακοίνωσε και την αποστολή για το αυριανό Σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας που απαρτίζεται από τους:

Γεωργούση, Γράβαλο, Δούρο, Κολοβάκη, Κοντογιάννη, Κοντομήτσο, Λίτσο, Λούζι, Μανιάτη, Μάντη, Ντζιμάνη, Παλιάτσα, Παναγιωτόπουλος Π., Πασπαλιάρης, Πιστιόλης, Σωτηρόπουλος, Φονταλής, Χάρπερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγιου με ώρα έναρξης στις 15:00 είναι οι κ.κ Νέος, Διαμαντής και Σπυρογιώτης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

4ο όμιλος 9η Αγωνιστική 9-10/11/2019 Ώρα 15:00

Σάββατο 16 Νοεμβρίου

ΑΕ Μεσολογγίου - Αναγέννηση Άρτας

Τηλυκράτης Λευκάδας - Ναυπακτιακός Αστέρας

Σούλι Παραμυθιάς - Αστέρας Ιτέας

ΑΕ Λεκίμμης - ΠΑΣ Πρέβεζα

Μακεδονικός Φούφα - ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

ΑΟ Ανατολή - ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

Απόλλων Ευπαλίου - Θιναλιακός

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr