Εύκολη πρόκριση στους «8» του κυπέλλου για την ΑΕΜ

Νίκη και πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας για την ΑΕΜ επί του Άρη Αιτωλικού με σκορ 4-0.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, παρουσία λιγοστών φίλων των δυο ομάδων.

Όπως είχαμε γράψει και στο ρεπορτάζ που προηγήθηκε του αγώνα, ο Χρήστος Ζαπάντης και οι συνεργάτες του με αφορμή την δυναμικότητα του αντίπαλου (τα δυο ιστορικά σωματεία χωρίζουν δυο κατηγορίες) θα έδινε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ως επί το πλείστων ποδοσφαιριστές με λίγα λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Μόλις το 7΄ λεπτό η ΑΕΜ θα ανοίξει το σκορ, βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Άρη, άστοχη έξοδο του Κούρτη με κεφάλια ο Κολοβάκης θα κάνει το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 11΄ οι γηπεδούχοι με σουτ έξω από την περιοχή του Κοντογιάννη θα κάνει το 2-0.

Στα εναπομείναντα λεπτά μέχρι την ανάπαυλα η ΑΕΜ θα έχει ακόμα δυο πολύ καλές στιγμές σε σουτ του Γράβαλου στο 36΄ο Κούρτης θα πέσει στην γωνία του και θα διώξει σε κόρνερ. Ενώ στο 43΄ο Κολοβάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει, με τους γηπεδούχους να έχουν τον απόλυτο έλεγχο και να φτάνουν σε δυο ακόμα τέρματα.

Στο 58΄ ωραίος συνδυασμός από τους γηπεδούχους από δεξιά με τον Κολαβάκη θα κάνει την κάθετη πασά στο Φονταλή, γύρισμα στην καρδία της περιοχής με πλασέ ο Πιστιόλης θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Το τελικό 4-0 θα διαμορφώσει με κεφαλιά ο Παντελής Παναγιωτόπουλος μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή του Άρη και τυφλό γέμισμα.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η συμμετοχή των, Μάντη, Λούζι, Κουμπαρούλη, Παπαχρήστου και Ράπτη, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να προέρχονται από της Ακαδημίες των κανονιέρηδων.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ασημάκης, Μπάκας και Ροδάτος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Χρήστος Ζαπάντης) Δούρος, Κολοβάκης (71΄Ράπτης), Παναγιωτόπουλος Κ., Μάντης, Παναγιωτόπουλος Π., Παλιάτσας, Πιστιόλης (60΄Κουμπαρούλης), Ντζιμάνης (55΄Λούζι), Γράβαλος (71΄Παπαχρήστος), Κοντογιάννης, Φονταλής.

ΑΡΗΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: (Νίκος Καβαλιέρης) Κούρτης (76΄Καλογήρου Π.), Αργυρόπουλος, Κατσάμπας (60΄Καβαλιέρης), Τσιλιπάνος, Καρέτσος, Φούντας, Καλογήρου Απ. (55΄ Ψαθάς), Φράγκος, Σύρρος, Ράπτης, Ταμπακόπουλος (46΄Ζέρβας).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr