ΑΕΜ | Επιστροφή στις προπονήσεις, φέρνει μεταγραφές ο Άγιος Βασίλης!

Επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΜ την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου μετά το διήμερο ρεπό, με τους παίκτες της ομάδας να προπονούνται το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασσιόπουλος».

 

Το τεχνικό επιτελείο και ο Χρηστός Ζαπάντης με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος από τις 17 του μήνα έχουν ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία η οποία περιλαμβάνει βελτίωση σε τακτικά θέματα αλλά και φυσική κατάσταση.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες καθημερινά πλην ενός ακόμα διήμερου την Πρωτοχρονιά, ενώ πιθανότατα την Δευτέρα να υπάρξει και φιλικό ξεμούδιασμα.

Παράλληλα η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία ήδη με κάποιους ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων κάποιοι εξ αυτών προπονούνται με την ομάδα και τις επόμενες ημέρες μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν επίσημα από τον σύλλογο.

Με βάση τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ, σίγουρα το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΜ αναμένεται να δυναμώσει αλλά και να μεγαλώσει στην προσπάθεια που κάνουν οι κανονιέρηδες για παραμονή στην Γ΄Εθνική.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr