Φιλικό ξεμούδιασμα με νίκη για την ΑΕΜ

Φιλική νίκη με σκορ 2-1 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Δεκεμβρίου επί της Κ19 του Παναιτωλικού στο Εμιλέον.

 

Ο Χρήστος Ζαπάντης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα επίπονων καθημερινών προπονήσεων να αγωνίζονται σε κανονικές συνθήκες αγώνα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα του Παναιτωλικού προηγήθηκε στο 15΄ με τον Σκόνδρα 1-0, με τον Σωτηρόπουλο στο 22΄να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Το γκολ που χάρισε τη φιλική νίκη στην ομάδα του Μεσολογγίου σημείωσε στο δεύτερο μέρος στο 66΄ο Παναγιωτόπουλος Κ. 1-2.

Για την Τρίτη και την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένο ρεπό, με τους κανονιέρηδες να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Πέμπτη ενόψει του σημαντικού αγώνα της Κυριακής κόντρα στην πρωτοπορώ του 4ου ομίλου.

Η σύνθεση με την οποία παρατάχθηκε η ΑΕΜ:

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Χρήστος Ζαπάντης) : Μανιάτης , Πασπαλιαρης, Ζαβιτσάνος, Μπινιάρος, Σωτηροπούλος, Ντζιμάνης, Λιτσος, Τσιαντής, Παναγιωτόπουλος Κ., ΠΙστιολης, Γεωργουσης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Δούρος, Κολοβακης, Παλιατσας, Μάντης, Κουμπαρούλης, Παναγιωτόπουλος Π., Φονταλης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr