Χρήστος Ζαπάντης | Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με την ΑΕ Ποντιών Κοζάνης

Δηλώσεις στο aitosports.gr παραχώρησε ο τεχνικός της ΑΕΜ Χρήστος Ζαπάντης μετά το τέλος του φιλικού με την Κ19 του Παναιτωλικού, με τον νεαρό προπονητή να αναφέρετε τόσο στην μίνι προετοιμασία της ομάδας του, στην μεταγραφική ενίσχυση η οποία είναι σε εξέλιξη για τους κανονιέρηδες, για το κομβικής σημασίας παιχνίδι πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή στο Μεσολόγγι με την ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και τις ευχές τους για τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε..

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Αυτή η μικρή περίοδος προετοιμασίας τελείωσε σήμερα με το φιλικό απέναντι στην Κ19 του Παναιτωλικού. Τις μέρες που πέρασαν δουλέψαμε και βελτιώσαμε πολλά τεχνικοτακτικά στοιχεία καθώς και στοιχεία από τη φυσική μας κατάσταση.

Το θετικό είναι πως στο σημερινό φιλικό, παρόλο που οι παίκτες ήταν κουρασμένοι από τις καθημερινές προπονήσεις, έδειξαν αρκετά σημάδια βελτίωσης στα παραπάνω που ανέφερα.

Πλέον από την Πέμπτη μπαίνουμε στην τελική ευθεία προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΠ Κοζάνης, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου.

Είναι ένα παιχνίδι κομβικό για μας και θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να το κερδίσουμε. Παράλληλα γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας σε θέσεις κλειδιά.

Ήδη έχουμε συμφωνήσει με τρεις παίκτες οι οποίοι έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις εδώ και μια εβδομάδα μαζί μας, αλλά είμαστε κοντά τις μέρες αυτές να κλείσουμε και άλλες δύο περιπτώσεις παικτών που μας ενδιαφέρουν.

Ήταν χαρά για μένα που επέστρεψα στο Εμιλεον (έστω και σαν αντίπαλος) και είδα ξανά αγαπημένα πρόσωπα συνεργατών και παικτών.

Ειδικά αυτές τις γιορτινές και με χαρά ημέρες, πρέπει να έχουμε ανοίξει περισσότερα την αγκαλιά μας και με ζεστή καρδιά να κοιτάξουμε τον συνάνθρωπο και γενικά τον άνθρωπο που έχει ανάγκη και πονά και να του προσφέρουμε την αγάπη μας και το υστέρημά μας.

Καλή πρωτοχρονιά να έχουμε με υγεία, ευτυχία και με λιγότερο πόνο σε μικρό και μεγάλο που δοκιμάζεται καθημερινά.»

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr