ΑΕΜ | Έτοιμη για το παιχνίδι «ζωής η θανάτου» με την Ανατολή (pics)

Με προπόνηση στον ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΑΟ Ανατολής στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδι με τη μπάλα και στημένα, με τον Γιώργο Ταράση να διακόπτη αρκετές φορές την προπόνηση και να δίνει τις απαραίτητες συμβουλές.

Παιχνίδι δίχως αύριο για τους κανονιέρηδες που θέλουν μόνο νίκη για να μπορέσουν να μείνουν ζωντανοί στην διεκδικεί μια θέση που θα οδηγήσει στην παραμονή και τη νέα χρόνια στην Γ΄Εθνική.

Κάλεσμα σε συστράτευση προς το φίλαθλο κοινό έχει απευθύνει μέσα στην εβδομάδα η ομάδα του Μεσολογγίου, ώστε να δοθεί προς τους ποδοσφαιριστές η απαραίτητη ώθηση για να φτάσουν στη νίκη, σε ένα παιχνίδι ζωής η θανάτου όπως αναφέρουν.

Μετά το τέλος της προπόνησης δεν ανακοινώθηκε αποστολή για το Κυριακάτικο παιχνίδι, κάτι που θα γίνει λίγα λεπτά πριν την σέντρα του παιχνιδιού.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα πραγματοποιηθεί στο ενωσιακό γήπεδο Θεόδωρος Πασσιόπουλος με ώρα έναρξης στις 15:00 οριστήκαν οι κ.κ Κολυτας, Σκορδίλης και Μίχος του συνδέσμου της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Γ΄Εθνική 4ος όμιλος 19η Αγωνιστική

Σάββατο  08/02/2020

Σούλι Παραμυθιάς – Θιναλιακός

Κυριακή  09/02/2020

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΟ Ανατολής

Ναυπακτιακός Αστέρας – Απόλλων Ευπαλίου

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΠΑΣ Πρέβεζα

ΑΕ Λευκίμμης – Μακεδονικός Φούφα

Αναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Αστέρας Ιτέας – ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3 Άνευ αγώνα

Η βαθμολογιά σε 18 αγώνες

1.ΑΕΠ Καραγιαννίων  40

2.Αναγέννηση Άρτας  38

3.ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου  34

4.Σούλι Παραμυθιάς  34

5.Θιναλιακός  27

6.Τηλυκράτης Λευκάδας  26

7.Μακεδονικός Φούφα  25          

8.ΑΟ Ανατολής 23

9.ΑΕ Λεκίμμης  22

10.ΠΑΣ Πρέβεζα 19

11.Ναυπακτιακός Αστέρας  18

12.ΑΕ Μεσολογγίου  18

13.Απόλλων Ευπαλίου  13

14.Αστέρας Ιτέας  9

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr