Με αμείωτους ρυθμούς η προετοιμασία.. πρόβλημα πάλι με το γήπεδο για την ΑΕΜ (pics)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα η προετοιμασία της ΑΕΜ ενόψει της νέας χρονιάς.

Οι προπονήσεις καθημερινές εκ των οποίων και κάποιες δίπλες πρωί – απόγευμα με τον Γιώργο Ταράση και τους συνεργάτες του να δείχνουν τις προθέσεις τους με το καλημέρα.

Μεγάλο θέμα για ακόμα μια χρονια το γηπεδικό καθώς απ ότι φαίνεται οι εργασίες οι οποίες έγιναν και αναδείξαμε μέσα από το aitosports.gr δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα απ όσο είδαμε και εμείς που βρεθήκαμε στην σημερινή προπόνηση, με αποτέλεσμα η ομάδα να αναγκάζεται τις δυο τελευταίες εβδομάδες που έχουν ξεκινήσει και οι δίπλες προπονήσεις κάποιες εξ αυτών να τις κάνεις εκτός Μεσολογγίου και συγκεκριμένα σε γήπεδα του Αγρινίου.

Απ ότι μάθαμε η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (ο οποίος σήμερα ήταν και ακούρευτος) οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας όλα τα φιλικά προετοιμασίας να γίνουν εκτός έδρας με ότι μπορεί να σημαίνει οικονομικά αυτό, όπως βέβαια και οι προπονήσεις που γίνονται εκτός πόλης.

Τώρα όσο αφορά προετοιμασίας, σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση πρωί απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, αύριο θα γίνει και πάλι διπλή προπόνηση η πρωινή όμως θα γίνει στο Αγρίνιο για τους λόγους που προαναφέραμε, και εν συνεχεία μέχρι το φιλικό του Σαββάτου 22 Αυγούστου με την Αχαϊκή εκτός έδρας το πρόγραμμα περιλαμβάνει από μια προπόνηση την ημέρα.

Παρουσία του πρόεδρου της ομάδας Χρηστού Παπουτσόπουλου μελών του διοικητικού συμβουλίου και φιλών της ομάδας, πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση η οποία περιελάμβανε παιχνίδι με τη μπάλα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr