Πρωινή προπόνηση και φιλικό με Αχαϊκή για την ΑΕΜ

Με πρωινή προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προετοιμασίας για την ΑΕΜ σήμερα Παρασκευή, με την ομάδα του Μεσολογγίου αύριο Σάββατο 22 Αυγούστου να δίνει το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της κόντρα στην Αχαϊκή εκτός έδρας.

Ο Γιώργος Ταράσης και οι συνεργάτες του είναι ευχαριστημένοι από την μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας και την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν, καθώς και ο Κώστα Πιστιόλη ο οποίος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα θα είναι κανονικά στην αποστολή και ενδεχόμενος να χρησιμοποιηθεί.

Όσον αφορά την περεταίρω μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, υπάρχουν συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους, και αν όλα κυλήσουν ομαλά τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις από τον σύλλογο.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr