Έτοιμη για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Θύελλα η ΑΕΜ

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας κόντρα στον ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου.

Τα προβλήματα για τον Γιώργο Ταράση και τους συνεργάτες του γνωστά, με τους Πιστιόλη, Θεοτοκάτο και Κολοβάκη να μην υπολογίζονται για ακόμα ένα παιχνίδι. Στον αντίποδα κανονικά στην αποστολή θα είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιάννης Κοντογιάννης, το δελτίο του οποίου εκδόθηκε την Παρασκευή.

Να αφήσουν πίσω την μέτρια εμφάνιση και την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρα από τον Αμβρακικό Λουτρού θέλουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, κόντρα σε μια νεοφώτιστη ομάδα στην Γ΄Εθνική με πολλά γνώριμα πρόσωπα που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν με μεγάλη επιτυχία την φανέλα της ΑΕΜ.

Διαιτητές της αναμέτρησης η οποία θα ξεκινήσει στις 15:00 ορίστηκαν οι κ.κ Καββαδίας Νικόδημος, Μίχος και Σερίφης του συνδέσμου Κέρκυρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου – ΑΕ Μεσολογγίου

Παναγρινιακός – Θύελλα Κατσικά

ΑΕ Λευκίμμης – Αμβρακικός Λουτρού

Τηλυκράτης – ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου

Αναγέννηση Άρτας – ΟΦ Αγίου Ματθαίου

Κέρκυρα – Κτηνοτροφικός Αστέρας

Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΠΑΣ Πρέβεζας Αναβλήθηκε

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr