Μιμηγιάννης: «Τιμή για μένα η επιστροφή μου.. πρωτόγνωρες και δύσκολες οι συνθήκες»

Για την επιστροφή του στον πάγκο της ΑΕ Μεσολογγίου μετά από δυο χρόνια και την άνοδο τότε της ομάδας στην Γ΄Εθνική, αλλά και την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι αυτή την περίοδο και κατ’ επέκταση και το ποδόσφαιρο μίλησε στο aitosports.gr ο Νίκος Μιμηγιάννης.

Κόουτς καλησπέρα, επιστροφή στις προπονήσεις για την ΑΕΜ, επιστροφή και για τον Νίκο Μιμηγιάννη στον πάγκο της ομάδας του Μεσολογγίου..

Είναι μεγάλη τιμή για μένα για δεύτερη φορά να βρίσκομε στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΜ που έζησα εκπληκτικές στιγμές πριν δυο χρόνια με την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Δύσκολες και πρωτόγνωρες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φαίνεται ότι τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πως το βιώνεται αυτό εσείς σαν προπονητής και οι ποδοσφαιριστές σας..

Όντως το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα διεξαχθεί κάτω από πρωτόγνωρες κ δύσκολες συνθήκες που οπωσδήποτε οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες λόγω της πολύμηνης αποχής, πιστεύω επειδή όλες οι ομάδες θα έχουν τα ίδια προβλήματα θα είναι ένα πρωτάθλημα απρόβλεπτο με σημαντικό παράγοντα να παίζει ο ρόλος της τύχης, αλλά και τα ρόστερ των ομάδων που έχουν έμπειρους παίκτες σε ότι αφορά την διαχείριση των παιχνιδιων.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν κάποιες αποχωρίσεις από το ρόστερ της ομάδας, με τον βασικό όμως κορμό να παραμένει. Να περιμένουμε μεταγραφική ενίσχυση..

Όντως αποχώρησαν για διάφορους λόγους κάποιοι βασικοί παίκτες και γίνετε μια προσπάθεια να ενισχυθεί η ομάδα ώστε να καλύψει τα κενά που δημιουργήθηκαν.

Για το τέλος και αφού σας ευχαριστήσουμε για την σύντομη συνομιλία που είχα, θα θέλατε να προσθέσετε κάτι..

Εκείνο που εύχομαι είναι να βγούμε όλοι υγιείς από αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση, και εμείς σαν ομάδα να πετύχουμε τον στόχος μας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr