Λευκή ισοπαλία για την ΑΕΜ στην Άρτα

Ισόπαλος χωρίς τέρμα 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής ανάμεσα σε Αναγέννηση Άρτας και ΑΕ Μεσολογγίου.

Παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές, με του γηπεδούχους να πατάνε περισσότερο την περιοχή του Μανιάτη στο δεύτερο μέρος.

Επηρεασμένοι όπως είναι λογικό από την μεγάλη διακοπή φάνηκαν όλοι οι παίκτη οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν από τους δυο τεχνικούς.

Πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Μεσολογγίου η οποία έχει δώσει τρεις αγώνες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη την επόμενη Κυριακή 18 Απριλίου εντος έδρας κόντρα στην ομάδα ΟΦ Αγίου Μανθαίου.

Το φιλμ του αγώνα:

6΄σεντρα από αριστερά για την Άρτα, προσπάθεια απομάκρυνσης του Λίτσου με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Μανιάτη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

14΄εκτελεση φάουλ του Κοντογιάννη στην περιοχή, γυριστή κεφαλιά Σωτηρόπουλου μαζεύει ο Μήτσιος.

45+1΄εκτελεση φάουλ γέμισμα στην περιοχή της ΑΕΜ από τον Παπαρούνη, προβολή του Κραμπή η μπάλα στα δίχτυα με τον παίκτη της Άρτας να έχει υποδειχθεί από τον δεύτερο βοηθό έγκαιρα σε θέση οφσάιντ, διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

46΄εκτελεση κόρνερ Κραμπή, κεφαλιά Σχισμένου σε κόρνερ ο Μανιάτης.

59΄σεντρα από δεξιά του Νάστου στο δεύτερο δοκάρι πλασέ Φελέκη με τα πόδια σε κόρνερ ο Μανιάτης.

60΄σεντρα Φελέκη διώχνει με υπερένταση ο Μανιάτης, σουτ από πλάγια θέση Κραμπή αποκρούει ο Μανιάτης.

65΄ μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Χριστογιάννη, σουτ με το εξωτερικό του Πιστιόλη λίγο άουτ.

71΄γρηγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ, γύρισμα από δεξιά στην περιοχή του Μακρυπίδη με τον Πιστιόλη να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με τη μπάλα.

82΄φαση διαρκείας για την Αναγέννηση σουτ του Νάστου, από θέση οφσάιντ ο Μιχαλάς θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με το γκολ να ακυρώνεται.

88΄Πασα του Ντζιμάνη για τον Θεοτοκάτο, αυτός με τη μια θα ψάξει τον Μακρυπίδη με τον Τσελά να προλαβαίνει σωτηρία και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γούργας, Μιχαλάς και Μίχος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: (Τάσος Νταλάκας) Μήτσιος, Τσελά, Βλάχος (23΄λ.τ Χεμπέγια), Σχισμένος, Παπαρούνης, Γούλας, Μαργώνης (46΄Νάστος), Κραμπής, Κολιός (55΄Σιλιόγκας), Μπαλαδήμας (46΄Κολινς), Φελέκης (72΄Χύσο).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Μανιάτης, Φονταλής, Ανδρεόπουλος (60΄Μακρυπίδης), Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (82΄Κολοβάκης), Λίτσος, Καρατσόλης (51΄Θεοτοκάτος), Κοντογιάννης (82΄Μπακογιάννης), Γκόγκα.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr