Ήττα στα Ιωάννινα από την Θύελλα Κατσικά για την ΑΕΜ

Θύελλα Κατσικάς – ΑΕ Μεσολογγίου 1-0

Ήττα με σκορ 1-0 για την ΑΕΜ στα Ιωάννινα από την Θύελλα Κατσικά στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Πολύ κακό παιχνίδι με πολλά νευρά και πολλές διακοπές, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τα «δώρα» των φιλοξενούμενων στις αρχές των δυο ημίχρονων και να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Πέναλτι με το καλημέρα στο παιχνίδι για τους γηπεδούχους μόλις στο 2΄σε τράβηγμα του Χριστογιάννη πάνω στο Μπλέτσα μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο επιθετικός των γηπεδούχων δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του 1-0. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου θα κυλήσει με λιγοστές αλλά όχι τόσο αξιόλογες στιγμές μπροστά στις δυο εστίες.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει με τους φιλοξενούμενους μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης στο 47΄να μένουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Λίτσος για φάουλ στη μεσαία γραμμή θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα κόκκινη του ρέφερι του παιχνιδιού.

Στα εναπομείναντα λεπτά τις κανονικής διάρκειας δεν θα γίνει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δυο εστίες, με τις δυο ομάδες να έχουν από μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Για τους μεν γηπεδούχους σε κεφαλιά του Μπλέτσα στο 92΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου ο Καρατσόλης θα διώξει σωτήρια πάνω στη γραμμή και θα αποσοβήσει το 2-0.

Ενώ οι φιλοξενούμενοι τρία λεπτά αργότερα στο 95΄από εκτέλεση κόρνερ του Κοντογιάννη και γυριστή κεφαλιά του Ντζιμάνη στο πρώτο δοκάρι η μπάλα θα πρόσκρουση στο δεξί κάθετο δοκάρι και θα απομακρυνθεί, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου την Τετάρτη του Πάσχα εντός έδρας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής υποδέχεται την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

2΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για τους γηπεδούχους σε ανατροπή του Μπλέτσα από τον Χριστογιάννη , εκτέλεση του Μπλέτσα 1-0.

15΄Εκτελεση φάουλ στην περιοχή του Κοντογιάννη, κεφαλιά του Σωτηρόπουλου ψηλά άουτ.

19΄Σουτ του Πολυχρόνη από πλάγια θέση άουτ.

22΄Σουτ του Πιστιόλη έξω από την περιοχή άουτ.

39΄Εκτέλεση κόρνερ του Παπαρούνα, κεφαλιά του Πάνου άουτ.

46΄Σουτ του Μπλέτσα θα μπλοκάρει ο Μανιάτης.

47΄Δευτερη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για τον Αρχηγό του Μεσολογγίου Θοδωρή Λίτσο, με του φιλοξενούμενους να μένουν με 10 παίκτες.

79΄Εκτελεση φάουλ από πλάγια θέση του Ρίζου, κεφαλιά Μπλέτσα άουτ.

92΄Κοντρα επίθεση με τον Γούλα για την Κατσικά, θα προλάβει και θα διώξει σε κόρνερ ο Ντζιμάνης.

93΄ Εκτέλεση κόρνερ του Ρίζου, κεφαλιά του Μπλέτσα θα απομακρύνει πάνω στην γραμμή σωτήρια ο Καρατσόλης.

95΄Εκτελεση κόρνερ Κοντογιάννη στην περιοχή θα απομακρύνουν σε νέο κόρνερ οι γηπεδούχοι. Νέα εκτέλεση και πάλι με τον Κοντογιάννη για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο δοκάρι, γυριστή κεφαλιά του Ντζιμάνη με την μπάλα να προσκρούει στο κάθετο δοκάρι και να απομακρύνεται.. Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Μεσολογγίου να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καββαδίας, Σερίφης και Μερκούρης της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Μάντζιος, Μελιγγιώτης, Λισγάρας, Ψαρράς (75΄Γούλας), Πάνος, Τσουμάνης (89΄Περβανάς), Παπαρούνας (65΄Ρίζος), Φαρμάκης, Μπλέτσας, Πολυχρόνης (89΄Μιχαηλίδης), Κακαράντζας (75΄Νάνος).

ΑΕ Μεσολογγίου (Λάκης Παπαχρήστος): Μανιάτης, Φονταλης (82΄ Πουρνατζής), Κυρσανίδης (75΄Καρατσόλης), Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (56΄Μακρυπίδης), Λίτσος, Γκόγκα (82΄Κολοβάκης), Κοντογιάννης, Καραγιάννης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr