«Βράζουν» με την διαιτησία στο Μεσολόγγι

Έντονα για ακόμα ένα παιχνίδι είναι τα παράπονα των ανθρώπων της ΑΕ Μεσολογγίου που έχουν ως αποδεκτές τους διαιτητές και τις αποφάσεις τους.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τους ανθρώπους της ομάδας του Μεσολογγίου μετά το τέλος του παιχνιδιού στα Ιωάννινα και την ήττα της ομάδας από την Θύελλα Κατσικά, αυτό που μας μεταφέρθηκε ήταν η αγανάκτηση ο θυμός αλλά και ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ η ομάδα να τυγχάνει αυτής της αντιμετώπισης από τους εκάστοτε διαιτητές.

Χαρακτηριστικά αυτό που μας μεταφέρθηκε από μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΜ το οποίο βρέθηκε και στο σημερινό παιχνίδι, και σε συζήτηση που είχε με ανθρώπους της ομάδας των Ιωαννίνων για την επίμαχη φάση του πέναλτι το οποίο και έκρινε τον τελικό νικητή, αυτό που ομολόγησαν και οι ίδιοι και είναι προς τιμή τους είναι ότι δεν υπάρχει παράβαση, αλλά όπως είπαν και αυτοί έχουν αδικηθεί σε αλλά παιχνίδια.

Αυτό που μας διεμηνύθη σε όλους τους τόνους είναι ότι οι άνθρωποι της ομάδας είναι αποφασισμένοι από εδώ και πέρα να λάβουν τα μέτρα τους ώστε να προασπίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου, την ιδία στιγμή που άλλες ομάδες με τους ίδιους στόχους τυγχάνουν ευνοϊκότερης μεταχειρίσεις.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr