Εντός έδρας ήττα από την Λευκίμμη για την ΑΕΜ

Φωτο Αρχείου

ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΕ Λευκίμμης 0-2

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΜ για την 8η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής από την ΑΕ Λευκίμμης με σκορ 0-2.

Καλύτερα μπήκαν στο πρώτο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν το παιχνίδι στην συνέχεια.

Μόλις στο 2΄λεπτο οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν για πέναλτι όταν σε σέντρα από δεξιά στην περιοχή η μπάλα θα προσκρούσει πάνω σε αμυντικό με τους παίκτες της ΑΕΜ να διαμαρτύρονται για χέρι, και τον ρέφερι του παιχνιδιού να δείχνει κόρνερ.

Στην συνέχεια οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να πατήσουν με αξιώσεις τις αντίπαλες περιοχές, χωρίς όμως κάποια εκ των δυο να δημιουργήσει την μεγάλη φάση, με το 0-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Έξι λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 51΄οι φιλοξενούμενοι σε μια φάση διαρκείας και μετά από σουτ έξω από την περιοχή προς την εστία η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα αμυντικών και θα στρωθεί στο Κυπτίου ο όποιος με ωραία ενέργεια θα αποφύγει από πλάγια δεξιά τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ θα άνοιξη το σκορ για την ομάδα του 0-1.

Οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν την πίεση και θα προσπαθήσουν να φτάσουν στην ισοφάριση, αλλά δυο καλά σουτ στο 70΄του Λίτσου και στο 75΄του Γκόγκα δεν θα μπορέσουν να νικήσουν τον Γκάγκο ο όποιος θα φωνάξει παρών κρατώντας το 0-1.

Στο 78΄οι φιλοξενούμενοι με ατομική ενέργεια του Κυπτίου και υποδειγματικό πλασέ θα κλειδώσουν το τρίποντο 0-2, με τον παίκτη της Λευκίμμης να σημειώνει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Μετά την σημερινή εντός έδρας ήττα δυσκολεύει πολύ η συνεχεία για την ομάδα του Μεσολογγίου και την προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία η οποία θα μείνει στους 5 βαθμούς, και την επόμενη αγωνιστική θα βρεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ομάδα του Τηλυκράτη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λαθύρης, Τσιπούρας και Πλέσσας του συνδέσμου Φωκίδας .

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Λάκης Παπαχρήστος) Μανιάτης, Φονταλής (Κυρσανίδης), Γκολφύνος, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης (Κολοβάκης), Μπακογιάννης, Πιστόλης, Λίτσος, Κραβαρίτης (Καραγιάννης), Γκόγκα, Τραγουλιάς.

ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ: (Πάνος Κορομπόκης) Γκάκος, Γρηγοριάδης, Μουζακίτης, Πουλημένος, Αγκουστίν, Ματσοβίλα, Κυπτίου, Λούβρος Τσεβανέδης, Πανταζής, Θεοδωράκης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr