Ήττα στη Λευκάδα για την ΑΕΜ

Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΕ Μεσολογγίου 3-0

Ήττα με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ στη Λευκάδα από τον τοπικό Τηλυκράτη στα πλαίσια της 9η αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ΄Εθνικής.

Μέτριο παιχνίδι καθ όλη την διάρκεια με λιγοστές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες, με τους γηπεδούχους να παίρνουν του τρεις πολύτιμους βαθμούς χάρη στον πολύπειρο Γιώργο Κούσα που ήρθε από τον πάγκο και σημείωσε τα δυο πρώτα γκολ για την ομάδα της Λευκάδας.

Στο πρώτο μέρος η μόνη αξιόλογη στιγμή ήταν για του φιλοξενούμενους στο 15΄σε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Γκόγκα, η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο μέρος θα ξεκινήσει όπως και εξελίχθηκε και το πρώτο μέχρι και το 67΄οπου ο Γιάννης Νταλακούρας από την πλευρά των γηπεδούχων θα περάσει στο παιχνίδι τον πολύπειρο Γιώργο Κούσα.

Οι γηπεδούχοι θα χάσουν τεράστια ευκαιρία στο 70΄μετα από δυνατη εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μανακίτσα εξ επαφής πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή του Γραμματικόπουλου και αποκρούσει του Μανιάτη, για να έρθει στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 71΄μετα από εκ νέου δυνατή εκτέλεση πλαγίου άουτ του Μανακίτσα ο Κούσας με κεφαλιά να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του 1-0.

Στο 74΄ο Κούσας με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γραμματικόπουλου στο πρώτο δοκάρι θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα στο παιχνίδι και της ομάδας του κάνοντας το 2-0.

Για να έρθει στο 87΄ο Τσοπανάς με πλασέ μετά από απόκρουση του Μανιάτη σε σουτ του Πετράκου να διαμορφώσει του τελικό 3-0.

Μετά την σημερινή νίκη η ομάδα της Λευκάδας σε συνδυασμό με τη ισοπαλία της Λευκίμμης και το αναβολή του παιχνιδιού του Καναλακίου θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς, ενώ από την άλλη η ομάδα του Μεσολογγίου θα παραμείνει στην ενδέκατη θέση με μόλις 5 βαθμούς ψάχνοντας ένα θαύμα στις εναπομείναντες τέσσερις αγωνιστικές ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

13΄Σέντρα του Καραγιάννη κεφαλιά Γκολφίνου μέσα από την περιοχή μπλοκάρει ο Λέτσο.

15΄Εκτελεση κόρνερ, πρώτη κεφάλια από τον Μπακογιάννη, δεύτερη από τον Σωτηρόπουλο με τη μπάλα να φτάνει στον Γκόγκα, γυριστό ψαλιδάκι του τελευταίου λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ.

26΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Γραμματικόπουλου πέφτει και μπλοκάρει τη μπάλα ο Μανιάτης.

52΄Δυνατό σουτ του Γραμματικόπουλου από πλάγια θέση, αποκρούει ο Μανιάτης.

55΄Σουτ του Φονταλή, διώχνει σε κόρνερ ο Λέτσος.

70΄Δυνατη εκτέλεση πλαγίου Μανακίτσα στην μικρή περιοχή, πλασέ εξ επαφής του Γραμματικόπουλου θα αποκρούσει ο Μανιάτης.

71΄ΓΚΟΛ, δυνατή εκτέλεση πλαγίου εκ νέου του Μανακίτσα στην περιοχή, κεφαλιά του Κούσα στα δίχτυα 1-0.

74΄ΓΚΟΛ, ακόμα μια δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Μανακίτσα με τη μπάλα να φτάνει στον Γραμματικόπουλο, σέντρα στο πρώτο δοκάρι κεφαλιά του Κούσα 2-0.

85΄Απευθειας εκτέλεση φάουλ του Κοντογιάννη αποκρούει χωρίς δυσκολία ο Λέτσος.

87΄ΓΚΟΛ, Σουτ του Πετράκου αποκρούει σε πρώτο χρόνο ο Μανιάτης, το ριμπάουντ από τον Τσοπανά με πλασέ θα κάνει το 3-0.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γιούργας, Μιχαλάς και Γαρδικιώτης.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ: (Γιάννης Νταλακούρας) Λέτσος, Ντόβας, Ντατίδης, Τσελάι (80΄Τσοπανάς), Μανακίτσας, Βακράκος (46΄Αλοπούδης), Περιστέρης (67΄Κούσας), Κυπαρίσσης, Καταγής, Φέτσης, Γραμματικόπουλος (80΄Κολοβός).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Λάκης Παπαχρήστος) Μανιάτης, Καραγιάννης, Μπακογιάννης (73΄Κολοβάκης), Γκολφίνος, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης (84΄Τραγουλιάς), Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης, Λίτσος, Φονταλής, Γκόγκα (46΄Κοντογιάννης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr