Νίκησε και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής η ΑΕΜ!

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΜ, που στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-1 της Κασσιόπης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ όλοι την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν στο 31΄με τον Μπακογιάννη σε φάση διαρκείας να πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0. Στο 38΄στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη των φιλοξενούμενων στην περιοχή ο Βιλα θα κερδίσει το πέναλτι με τον παίκτη της Κασσιόπης να αναλαμβάνει και την εκτέλεση και να ισοφαρίζει σε 1-1 που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με δυο τέρματα του Γιάννη Κοντογιάννη το πρώτο στο 61΄από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Ντζιμάνης θα κάνει το 2-1, και στο 88΄με κεφαλιά ψαράκι μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Κολοβάκη θα κλειδώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Νίκη που την κραταει ζωντανή στην διεκδίκηση της παραμονής για την ΑΕΜ τρεις στροφές πριν το τέλος, με την ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου να είναι στους 8 βαθμούς και να ακολουθούν ένα εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Παναγρινιακό, και δυο εντος έδρας παιχνίδια κόντρα σε Κτηνοτροφικός Αστέρας Καληράχης και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

11΄Σέντρα από δεξιά του Χριστογιάννη στην μικρή περιοχή με τον επερχόμενο Γκολφίνο από θέση τετ τα τετ να πιάνει αέρα.

13΄Σέντρα από δεξιά του Καραγιάννη, αδύναμο πλασέ του Κοντογιάννη μαζεύει ο Ranxha.

15΄Σουτ από πλάγια θέση του Γκολφίνου η μπάλα θα περάσει παράλληλα.

21΄Σουτ για την Κασσιόπη με τον Βιλα, μπλοκάρει ο Δούρος.

29΄Νέο σουτ για τους φιλοξενούμενους με τον Σταυρε μαζεύει ο Δούρος.

30΄Εκτελεση κόρνερ για τους γηπεδούχους από δεξιά με τον Κοντογιάννη, η μπάλα θα βρει σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή με το ρέφερι και τον βοηθό να δείχνουν παίζεται. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

31΄ΓΚΟΛ, Γέμισμα στην περιοχή σουτ Λίτσου με την μπάλα να κοντράρει και να προσκρούει στο δεξί κάθετο δοκάρι, στην επαναφορά ο προωθημένος Μπακογιάννης με σουτ θα ανοίξει τι σκορ για την ΑΕΜ 1-0.

38΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για την Κασσιόπη σε ανατροπή του Βιλα από τον Σωτηρόπουλο. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος παίκτης για τους φιλοξενούμενους ισοφαρίζοντας σε 1-1.

47΄Εκτελεση φάουλ στην περιοχή για την Κασσιόπη, κεφαλιά Σταυρε λίγο άουτ.

50΄Μακρινό σουτ του Κοντογιάννη, μπλοκάρει ο Ranxha.

58΄Ωραιο σουτ του Γκολφίνου για την ΑΕΜ άουτ.

60΄Σουτ του Ντζιμάνη, κοντράρει σε αμυντικούς και περναει κόρνερ.

61΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για την ΑΕΜ με τον Ντζιμάνη να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή από αμυντικό. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κοντογιάννης δίνοντας εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 2-1.

66΄Κεφαλια Πιστιόλη άουτ.

79΄Επικίνδυνη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Δούρο να προλαβαίνει τον Σταυρε και να διώχνει σε κόρνερ.

80΄Ωραια αλλαγή παιχνιδιού του Γκολφίνου για τον Κολοβάκη, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.

86΄Σέντρα του Κοντογιάννη, προβολή του Γκολφίνου λίγο άουτ.

88΄ΓΚΟΛ, καλοζυγισμένη σέντρα του Κολοβάκη, κεφαλιά ψαράκι του Κοντογιάννη στο παραθυράκι της εστίας και 3-1 για την ΑΕΜ.

93΄Ανεπανάληπτο τετ τα τετ του Κολοβάκη, το πλασέ του οποίου θα περάσει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Φίτσας, Φραγκούλης και Κέφη.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Λάκης Παπαχρήστος) Δούρος, Καραγιάννης (68΄Τραγουλιάς), Γκολφίνος, Χριστογιάννης, Ντζιμάνης, Σωτηρόπουλος, Πιστιόλης (77΄Κολοβάκης), Λίτσος, Φονταλής, Κοντογιάννης, Μπακογιάννης.

ΑΟ Κασσιόπης: (Κώστας Χριστοφοράκης) Ranxha, Λαζάρου, Πανάγου, Γιαντσος, Riberio, Πλατέλας, Κλωναρης (57΄Diasmarones), Σταυρε, Βιλα, Τσιαβος, Αθανασόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr