Γιώργος Λύτρας: «Ώρα Απολογισμού»

Ποδοσφαιρική χρονιά, εν μέσω πανδημίας, για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ουσιαστικά δεν υπήρξε. Η Ε.Π.Ο. στο θεσμό της Γ’ Εθνικής επέβαλε δικτατορικά, την διεξαγωγή ενός τουρνουά 13 αγωνιστικών, παραβιάζοντας προκήρυξη, όρους και διατάξεις, καταδικάζοντας παράλληλα ομάδες και παράγοντες.

Η πικρία διάχυτη στο ποδοσφαιρικό χώρο της ΑΕΜ, αφού η ιστορική ομάδα επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Το νόημα της παρούσας δεν είναι να αναζητηθούν αίτια και αστοχίες, αλλά να διατυπωθεί η σχέση μου με την ομάδα.

Βρέθηκα στη δυσάρεστη θέση να αποχωρήσω από το Δ.Σ. λόγω διαφωνιών. Η παραίτησή μου έγινε έγγραφα και ενυπόγραφα παρελήφθη από τον Πρόεδρο, παραδίδοντας ταυτόχρονα και τα βιβλία της ομάδας, τα οποία κρατούσα, ως Γραμματέας.

Υποσχέθηκα ότι δεν θα ανακοινώσω στον τοπικό τύπο την παραίτησή μου για να μην διαταραχθεί η ηρεμία της ομάδας ενόψει της συνέχισης του ‘’πρωταθλήματος’’.

Παραιτήθηκα πριν την επανέναρξη του ‘’πρωταθλήματος’’ επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσω να ενισχύω την ομάδα με το ίδιο σεβαστό ποσό, σε μηνιαία βάση.

Οφείλω να αναφερθώ και στις Ακαδημίες. Με την έναρξη της χρονιά έγινε νέο ξεκίνημα. Έπαψε να υφίσταται η στρέβλωση, ο σύλλογός μας να έχει παιδικά τμήματα, αλλά οργανικά να μην υπάρχει καμία σχέση με την ομάδα, αφού δεν ωφελείτο σε έμψυχο δυναμικό, ούτε είχε οικονομικά οφέλη (συνδρομές παιδιών), αφού τα παιδικά τμήματα ήταν αυτοδιαχειριζόμενα. Με τους αποχωρήσαντες προπονητές, αποχώρησαν και τα παιδιά.

Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε απ’ την αρχή με δημιουργία νέων υποδομών. Νέες εγγραφές, νέοι προπονητές, νέο πλάνο, στο οποίο και ορίστηκα υπεύθυνος.

Εν ολίγοις, εγώ με τον προπονητή Γ. Ταράση, αφού εκτυπώθηκαν φυλλάδια, προσπαθήσαμε μέσα από τα Δημοτικά Σχολεία και τα Κ.Δ.Α.Π. να προσελκύσουμε μικρά παιδιά. Αυτή η προσπάθεια έφερε και 28 νέες εγγραφές. Οι νέοι εγγραφέντες μαζί με 15 περίπου παιδιά της Κ16, αποτέλεσαν το νέο πυρήνα των Ακαδημιών.

Όλα αυτά σε διάρκεια δύο μηνών, αφού αρχές Νοεμβρίου ακολούθησε η αναστολή λειτουργίας των (πανδημία).

Κλείνοντας θέλω να τονίσω ότι σε κάθε υγιή προσπάθεια της ομάδας θα σταθώ οικονομικά δίπλα της. Ας βοηθήσουμε όσοι και όσο μπορούμε να επιστρέψει η Α.Ε.Μ. εκεί που της αρμόζει, στηριζόμενη βασικά σε ντόπιους ποδοσφαιριστές και με υπομονή να χτισθεί ένας υγιής οργανισμός με προοπτική.

08/07/2021

Γ.Κ. ΛΥΤΡΑΣ

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr