Ζητείται «σφυγμός» στην ΑΕ Μεσολογγίου

Έχουμε ήδη διανύσει τις πρώτες ημέρες του Αύγουστου και για ακόμα ένα καλοκαίρι η επόμενη ήμερα μετά και τον υποβιβασμό στο τοπικό για την ΑΕ Μεσολογγίου είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη φόρα.

Πάμε να δούμε τη έχει μεσολαβήσει όλες αυτές τις ημέρες σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας..

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρχές του Ιουλίου έγινε όπως ορίζει το καταστατικό και λογω του υγειονομικού πρωτοκόλλου γενική συνέλευση μεταξύ των μελών. Εκεί κατατέθηκε προς του παρευρισκόμενους έγγραφος οι παραιτήσεις ενός μεγάλου αριθμού μελών του διοικητικού συμβουλίου που όπως διαμηνύθηκε δεν μπορούν να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από τα εναπομείναντα μέλη τα οποία δεν ξεπερνούν τα δάχτυλα του ενός χεριού έγιναν και γίνονται προσπάθειες για την ανεύρεση νέων μελών χωρίς όμως κάποιο αποτελέσματα μέχρι σήμερα.

Αυτό που είναι σίγουρο απ όσο γνωρίζουμε είναι ότι η ομάδα θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή τόσο στο πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.. το θέμα όμως είναι θα μπορέσει να κατεβεί..

Ο Αύγουστος αναμένεται καυτός για το μέλλον του Ιστορικού σωματείου της Αιτωλοακαρνανίας που την φετινή χρονιά έκλεισε 90χρονια από την ίδρυση του..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr