ΑΕΜ: Βγάζει διοίκηση.. σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με προπονητές!

 

Αίσιο τέλος απ ότι φαίνεται για την ΑΕΜ, με την συνάντηση της Τέταρτης 11/8 να έχει θετικό πρόσημο για τον σύλλογο όσο αφόρα την επόμενη ήμερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του aitosports.gr σήμερα ημέρα Παρασκευή 13/8 είναι προγραμματισμένη μια ακόμα συνάντηση ανάμεσα στους ανθρώπους που θα αποτελέσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ώστε να προκύψει και το Νέο Δ.Σ.

Πρώτο μέλημα όπως είναι φυσικό μετά την ανάδειξη του Νέου Δ.Σ δεν είναι άλλο από την δημιουργία της νέας ομάδας του θα λάβει μέρος τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α΄Κατηγορίας με αυτό του προπονητή να είναι το πρώτο που αναμένεται να μπει στο τραπέζι.

Ήδη στο μυαλό των ανθρώπων του συλλόγου υπάρχουν 3-4 περιπτώσεις προπονητών οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν ξανά βρεθεί στην άκρη του πάγκου της ομάδας, χωρίς βέβαια να αποκλείεται και κάποια έκπληξη..

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr