Νίκη και πρόκριση στο Κύπελλο για την ΑΕΜ επί του Δοκιμίου

 

Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για την ΑΕΜ επί του Απόλλωνα Δοκιμίου με 2-0 για την Α΄φάση του θεσμού.

Η ομάδα του Μεσολογγίου κατάφερε στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα με τον Πλαστήρα στις δυο πρώτες καλές στιγμές του αγώνα στο 8΄και το 18΄να σημειώσει ισάριθμα τέρματα, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ από νωρίς, και βάζοντας ουσιαστικά και τις βάσεις της πρόκρισης.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σε έναν αγωνιστικό χώρο ο οποίος πιο πολύ έμοιαζε με χωράφι και όχι γήπεδο ποδόσφαιρου το οποίο θα μπορούσε να διεξαχθεί παιχνίδι, με ότι κίνδυνο μπορεί να ελλοχεύει για ένα σοβαρό τραυματισμό κάποιου αθλητή.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι όπως αναφέρουμε και παραπάνω πήραν κεφάλι γρήγορα στο σκορ με δυο τέρματα του Πλαστήρα. Στο 8΄ο επιθετικός των γηπεδούχων θα εκμεταλλευτή την ασταθή απόκρουση του Δαραβαλη σε εκτέλεση κόρνερ του Μιχαλόπουλου και με διπλή προσπάθεια θα ανοίξει το σκορ 1-0.

Δέκα λεπτά αργότερα στο 18΄, ο Ρουπάκη θα εκτελέσει γρήγορα το φάουλ με αποδέκτη τον χαρισματικό επιθετικό της ΑΕΜ, ο οποίος θα νικήσει στην μονομαχία τους αμυντικούς, προλαβαίνοντας και την έξοδο του τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ θα κάνει το 2-0.

Στο 27΄σε προβολή του Κοσμά μετά από σέντρα του Τραγουλιά η μπάλα θα κοντράρει σε αμυντικό και θα περάσει κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν δυο καλά σουτ με τον Αποστόλη Κορομηλά και τον Δαλαγιώργο στο 40΄και το 42΄, το πρώτο να περναει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και το δεύτερο να το μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει, στο 61΄ ο Πλαστήρας μετά από γύρισμα του Πασπαλιάρη στην περιοχή θα φτάσει κοντά στο χατ τρικ, με την μπάλα όμως να καταλήγει στην εξωτική πλευρά των διχτύων.

Οι φιλοξενούμενους στο 91΄θα φτάσουν μια ανάσα απ το να σημειώσουν ένα τέρμα που θα τους έβαζε έστω και στις καθυστερήσεις πάλι στο παιχνίδι, όταν σε φάση διαρκείας ο Τραγουλιάς θα διώξει πάνω στην γραμμή, και στην εξέλιξη της φάσης το γυριστό σουτ του Κωστακιώτη θα περάσει άουτ.

Το φιλμ του αγώνα:

8΄ΓΚΟΛ, κόρνερ για την ΑΕΜ με τον Μιχαλόπουλο, ασταθής απόκρουση Δαραβαλη με διπλή προσπάθεια μέσα από την περιοχή ο Πλαστήρας με πλασέ θα κάνει το 1-0.

18΄ΓΚΟΛ, φάουλ στο κέντρο του γηπέδου για τους γηπεδούχους με τον Ρουπάκη να το εκτελεί γρήγορα με αποδέκτη τον Πλαστήρα ο οποίος θα βγει στην πλάτη των αμυντικών του Απόλλωνα προλαβαίνοντας και την έξοδο του τερματοφύλακα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ θα κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

19΄ Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

27΄Ωραια προσπάθεια από δεξιά για τους γηπεδούχους με τον Τραγουλιά να βγάζει την σέντρα στο πρώτο δοκάρι, προβολή Κοσμά με τη μπάλα να κοντράρει και να περναει δίπλα από το κάθετο δοκάρι σε κόρνερ.

40΄Σουτ του Αποστόλη Κορομηλά μέσα από την περιοχή και απέναντι από τον Δουλιώτη, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

42΄Λάθος απομάκρυνση του Δουλιώτη, με την μπάλα να φτάνει στον Δαλαγιώργο που θα κάνει το σουτ από πλεονεκτική θέση, με τον τερματοφύλακα της ΑΕΜ να μπλοκάρει.

61΄Γρηγορη αντεπίθεση για του γηπεδούχους από δεξιά, σέντρα του Πασπαλιάρη στο πρώτο δοκάρι, πλασέ πάνω στην κίνηση του Πλαστήρα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

64΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ για τον Απόλλωνα με τον Μπαρμπαγιάννη, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

90+1΄Φαση διαρκείας στην περιοχή των γηπεδούχων με τον Τραγουλιά να διώχνει με το κεφάλι πάνω στην γραμμή του τέρματος, γυριστό σουτ του Κωστακιώτη με τη μπάλα να περνάει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Καλαμπόκης και Τάκος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Ρουπάκης (69΄Κάκκος), Μιχαλόπουλος Θ., (84΄Μιχαλόπουλος Γ.), Χαλαζιάς, Πλαστήρας, (76΄Κράνης) Κοσμάς, Πασπαλιάρης (84΄Μαντέλος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ: (Θόδωρος Λαυράνος) Δαραβαλης, Γεωργιάδης, Κορομηλάς Α., Ζαχαράκης, Μυλωνάς, Δαλαγιώργος, Καραχάλιος, Κορομηλάς Φ., Στραβοδήμος (81΄Τασουλής), Μακρής (46΄Μπαρμπαγιάννης), Κοντοπάνος (78΄Κωστακιώτης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr