Εύκολο πέρασμα από το Αντίρριο στην πρεμιέρα για την ΑΕΜ

 Φωτο Αρχείου

Εύκολο απόγευμα για την ΑΕΜ στο Αντίρριο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας, με τους κανονιέρηδες να παίρνουν την νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς κόντρα στο τοπικό Ατρόμητο με το επιβλητικό 0-5.

Η ομάδα του Μεσολογγίου με τον Γιάννη Πασπαλιάρη σε μεγάλη μέρα, καθώς σημείωσε τα τρία από τα πέντε τέρματα της ομάδας του στο 3΄0-1, στο 8΄0-3 και στο 9΄λεπτο 4-0 καθάρισε από νωρίς το παιχνίδι δίνοντας από πολύ νωρίς διαδικαστικού χαρακτήρα στα εναπομείναντα λεπτά.

Τα αλλά δυο τέρματα για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν στο 7΄0-2 ο Θανάσης Μιχαλόπουλος, για να έρθει στο 41΄ο Δημήτρης Πλαστήρας να διαμόρφωση το τελικό 0-5.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στις 16:00 κόντρα στην ΑΕ Ευηνοχωρίου στα πλαίσια της 2η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Διαιτητές της αναμετρήσεις οι κ.κ Γκιάφης, Καλαμπόκης και Τάκος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ: (Περικλής Παπαποστόλου) Χασαπογιάννης, Παναγιωτόπουλος (44΄Μαστροκώστας), Κάκκος Β., Μανδέλος (46΄Ρουμπάκης), Αμντέλ Σαλάμ, Ζαχαρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος (59΄Γιατσε), Μπούζας (20΄Καγκάνης), Ταμπάκης (59΄Αθανασόπουλος), Ευθυμιόπουλος, Κατσικας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας, Μπαλαμπάνης, Κοσμάς (46΄Μαντέλος), Μιχαλόπουλος Α., (75΄Μιχαλόπουλος Ι.,) Χαλαζιάς, Πλαστήρας (80΄Ντρέλιας), Ρουπάκης (46΄Κάκκος), Πασπαλιάρης (39΄Κράνης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr