Με βασικές απουσίες στην Αμφιλοχία η ΑΕΜ

Με πέντε βασικές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο της Αμφιλοχίας κόντρα στην Αναγέννηση Στανού η ΑΕΜ.

Ο Γιώργιος Ασπρογέρακας για ακόμα ένα παιχνίδι βλέπει να προβλήματα να γίνονται περισσότερα αντί να μειώνονται, όπως και οι εναλλακτικές λύσεις.

Ποιο συγκεκριμένα, για το Σαββατιάτικο παιχνίδι δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Μπαλαμπάνη και Κοσμά όπως έγινε και την προηγούμενη αγωνιστική, στους Κράνη και Πασπαλιάρη που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Δοκιμίου με τον Κράνη να τιμωρείτε με τρεις αγωνιστικές, ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή στην αποστολή του Ρουπάκη με τον νεαρό να είναι κλινήρης λογω εποχικού κρυώματος.

Παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για τους δυο μονομάχους, με τις δυο ομάδες να είναι αήττητες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχοντας παραχωρήσει από μια ισοπαλία, ενώ μοιράζονται την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 ορίστηκαν οι κ.κ Γκιάφης, Τσιλίκας και Γαλανόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος – Απόλλων Δοκιμίου

Αστέρας Καμαρούλας – Όμηρος Νεοχωρίου

Ατρόμητος Αντιρρίου – ΑΕ Ευηνοχωρίου

Αστέρας Μεσολογγίου – Απόλλων Θέρμου 1957

Αναγέννηση Στάνου – ΑΕ Μεσολογγίου

Ρεπό: ΑΕ Αγίου Δημητρίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr