Νίκη για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Μεσολογγίου με 2-0

Νίκη για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Μεσολογγίου με σκορ 2-0 για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη της νοσηλεύτριας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Μαρίας Μπάθα η οποία έφυγε από το κοντά μας τόσο πρόωρα και απροσδόκητα πριν λίγες ημέρες μετά από τροχαίο ατύχημα κατά την επιστροφή της από την εργασία της.

Όσον αφόρα το παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετών φίλων του ποδόσφαιρου τόσο από το Μεσολόγγι αλλά και τις γύρω περιοχές, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες φάσεις με τους γηπεδούχους να γίνονται πιο απειλητικοί στο τελευταίο τέταρτο, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Ασπρογέρακα μπήκαν πιο αποφασιστικοί και κατάφεραν σε διάστημα πέντε λεπτών στο 58΄με κεφαλιά ο Μπαλαμπάνη θα κάνει το 1-0, για να έρθει στο 63΄με ωραίο σουτ ο Χαλαζιάς να κάνει το 2-0.

Για τους γηπεδούχους ο Χαλαζιάς στο 49΄και το 93΄απώλεσε δυο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, με τα σουτ να περνούν ελάχιστα άουτ.

Από τους φιλοξενούμενους εκπληκτικό παιχνίδι για τον νεαρό τερματοφύλακα του Αστέρα Μάριο Μάντη, με τον παίκτη να έχει κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις Ακαδημίες της ΑΕΜ, και τον Αστέρα να του έχει δώσει την ευκαιρία που επιζητεί κάθε νεαρός αθλητής.

Το φιλμ του αγώνα:

13΄Σουτ του Μαυραγάνη, θα μπλοκάρει χωρίς δυσκολία ο Δουλιώτης.

24΄Πασα στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα με αποδέκτη τον Θανάση Μιχαλόπουλο, σουτ με τη μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

39΄Εκτελεση φάουλ του Θανάση Μιχαλόπουλου στην περιοχή, με τη μπάλα να σκάει και να περνάει λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

40΄Μπαλιά με αποδέκτη τον Θανάση Μιχαλόπουλο, θα βγει και θα διώξει έγκαιρα και σωτήρια ο Μάντη.

42΄Σουτ για τον Αστέρα με τον Παλιάτσα, με τη μπάλα να περνάει άουτ.

45+2΄Σέντρα σουτ του Παπαευθυμίου, εντυπωσιακή εκτίναξη και μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Μάντη στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.

49΄Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ, με το πλασέ του Χαλαζιά να περνάει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

52΄Κεφαλιά του Πλαστήρα, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μάντης.

58΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Μιχαλόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Μπαλαμπάνη ο Μάντης θα βρει τη μπάλα αλλά δεν θα μπορέσει να αποσοβήσει του 1-0.

63΄ΓΚΟΛ, σουτ του Χαλαζιά μέσα από την περιοχή και αριστερά με τη μπάλα να καταλήγει στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μάντη κάνοντας το 2-0 για την ΑΕΜ.

80΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντίνο, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

85΄Σουτ του Γαβρίνα μέσα από την περιοχή, θα πέσει και θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

86΄Νέο σουτ του Γαβρίνα από πλάγια δεξιά μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα θα κοντράρει και θα περάσει κόρνερ.

87΄Κεφαλια πάσα μέσα στην περιοχή του Κοσμά για τον Γιάννη Μιχαλόπουλο, το σουτ του οποίου θα περάσει ψηλά άουτ.

88΄Ωραια ατομική προσπάθεια και σουτ του Τάσσου, με τη μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

93΄Ανεπανάληπτο τετ τα τετ του Χαλαζιά που θα κάνει το σουτ με τη μπάλα να γλύφει το δεξί κάθετο δοκάρι και να περνάει άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Καζανάς, Μπαξας και Ξύστρας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας Θ., Μπαλαμπάνης, Κάκκος, Μιχαλόπουλος Θ. (90΄Φλωρόπουλος), Χαλαζιάς, Ρουπάκης (60΄Κοσμάς), Πλαστήρας (84΄λ.τ Μιχαλόπουλος Ι.), Παλιάτσας Ι,.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιάννης Ντζιβανάκης) Μάντης, Γερατσιάν, Μπαρμπαρούσης (74΄Τάσσος), Παναγιωτόπουλος, Αγγελάκης, Παλιάτσας (56΄Ντίμο), Μαυραγάνης, Μπελλάλης (74΄Μανέτας), Ρισβάς (68΄Γαβρίνας), Γιαβρούτας, Κουμπαρούλης (56΄Σιαμήτρος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr