Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΜ η οποία ''σκαρφάλωσε'' στην 3η θέση

 ΑΕ Μεσολογγίου – ΑΕ Αγίου Δημητρίου 3-0

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕ Μεσολογγίου, η οποία σε εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Α΄κατηγορίας επιβλήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-0 της ΑΕ Αγίου Δημητρίου.

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 11΄σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου με σουτ ο Κράνη μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-0. Στο 23΄ο ίδιος παίκτης μετά από σέντρα στην περιοχή με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Τέσσερα λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και το 41΄σε μια ανύποπτη φάση και σε γύρισμα αμυντικού στο τερματοφύλακα η μπάλα θα φτάσει στον Πλαστήρα ο όποιος με ψύχραιμο πλασέ θα διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του 2-0.

Στο 68΄οι γηπεδούχοι θα σημειώσουν ακόμα ένα τέρμα, με τον Πασπαλιάρη να κάνει τη σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά του Πλαστήρα στο κάθετο δοκάρι, με τον Κοσμά στην επαναφορά με πλασέ να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Μετά την σημερινή νίκη η ομάδα του Μεσολογγίου θα φτάσει τους 19 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ισοβαθμώντας με την ομάδα του Απόλλων Δοκιμίου στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Τσιλίκας και Μπάκας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Χαραλάμπους, Παπαευθυμίου, Παλιάτσας Α., Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Ι., Μιχαλόπουλος Α. (74΄Μιχαλόπουλος Ι.), Κοσμάς (74΄Φλωρόπουλος), Πλαστήρας, Πασπαλιάρης, Κράνης (40΄λ.τ Χαλαζιάς).

ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: (Θόδωρος Μουχάνης) Μαυρούλιας, Μουρτζιάπης Ι., Κωστόπουλος, Καντερές, Μουρτζιάπης Τ., Μπουλιέρης, Σπυριλιώτης, Μουχάνης Ε., Παπαδήμας, Μουχάνης Π., Γιαννόπουλος.

AitoSports.GR | Η βαθμολογία:

1.Αναγέννηση Στάνου* 23

2.Απόλλων Θέρμου 1957 21

3.ΑΕ Μεσολογγίου* 19

4.Απόλλων Δοκιμίου* 19

5.Ενωση ΑΟΚ Τρίκαρδος* 11

6.Όμηρος Νεοχωρίου* 11

7.ΑΕ Ευηνοχωρίου* 11

8.Αστερας Μεσολογγίου* 11

9.ΑΕ Αγίου Δημητρίου* 8

10.Ατρόμητος Αντιρρίου* 6

11.Αστέρας Καμαρούλας* 3

*Οι ομάδες με τον έναν αστερίσκο έχουν κάνει το ρεπό τους

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr