Νίκη για την ΑΕΜ επί του Ατρόμητου Αντιρρίου με 3-1

 ΑΕ Μεσολογγίου – Ατρόμητος Αντιρρίου 3-1

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ επί του Ατρόμητου Αντιρρίου για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας, το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες, με τους είκοσι δυο ποδοσφαιριστές να έχουν να αντιμετωπίσουν το κρύο, τους δυνατούς άνεμους αλλά και την βροχή.

Η ομάδα του Αντιρρίου είναι αυτή που θα πάρει κεφάλι στο σκορ στο 24΄ με σουτ μέσα από την περιοχή του Κάκκου Β. κάνοντας το 0-1.

Το γκολ αυτό θα αφυπνίσει τους παίκτες του Γιώργου Ασπρογέρακα και δυο λεπτά αργότερα στο 26΄σε φάση διάρκειας με πλασέ ο Μιχαλόπουλος θα ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 29΄οι γηπεδούχοι θα κάνουν την ολική ανατροπή, με τον Γαβρίνα να βρίσκει με συρτή σέντρα στην περιοχή τον Μιχαλόπουλο, ο οποίος θα κοντρολάρει τη μπάλα και με σουτ θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και της ομάδας του 2-1.

Στη συνέχεια η ομάδα του Μεσολογγίου θα πίεση για ένα τρίτο τέρμα ώστε να εδραίωση την νίκη, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες εκ των οποίων κάποιες κλασικές.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι θα ανοίξει πιο πολύ, καθώς και οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να σημειώσουν ένα τέρμα ώστε να φέρνουν το παιχνίδι στα ίσια, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει στο 85΄με πολύ όμορφο σουτ πάνω στην κίνηση ο Αθανασόπουλος, κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι πήραν και τα τέσσερα μεταγραφικά αποκτήματα των κανονιέρηδων (Γαβρίνας, Αθανασόπουλος, Πιστιόλης και Φούντας) με τους δυο πρώτους να ξεκινούν και αρχικό σχήμα, και τον Γαβρίνα να έχει συμμέτοχη στα δυο πρώτα τέρματα της ΑΕΜ, και τον Αθανασόπουλο να σημειώνει και το πρώτο του τέρμα με τη νέα του ομάδα. 

Επανεμφάνιση και για τον Αυτζή ο οποίος επιστρέφει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Οι μεταγραφές για την ΑΕΜ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με 21χρονο ημιεπαγγελματία ποδοσφαιριστή από ομάδα της Super League 2.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

24΄ΓΚΟΛ, σουτ για του φιλοξενούμενους με τον Κάκκο Β. με τη μπάλα να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Δουλιώτη 0-1.

26΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Γαβρίνα στην περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει και να αλλάζει πορεία, απόκρουση του Κορέντη στο δοκάρι, στην επαναφορά με πλασέ ο Μιχαλόπουλος θα κάνει το 1-1.

29΄ΓΚΟΛ, νέα συρτή σέντρα του Γαβρίνα, κοντρόλ Μιχαλόπουλου και σουτ μέσα από την περιοχή 2-1.

85΄ΓΚΟΛ, σέντρα στην περιοχή, μονοκόμματο σουτ πάνω στην κίνηση του Αθανασόπουλου 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Βλάχος, η κ.α Βασιλείου και ο κ. Ξύστρας.

Παρατηρητής αγώνα ο κ. Ντρέλιας, και νοσηλευτής ο κ. Παπασάββας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι., Παπαευθυμίου (86΄ Φούντας), Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Κοσμάς (73΄Παλιάτσας Θ.), Μιχαλόπουλος (73΄Αυτζής), Αθανασόπουλος, Γαβρίνας, Χαλαζιάς (86΄ Χαραλάμπους), Κράνης (80΄Πιστιόλης).

Ατρόμητος Αντιρρίου: (Περικλής Παπαποστόλου) Κορέντης, Ρουμπάτης, Παναγιωτόπουλος, Μανδέλος, Αμπτνελ, Μαστροκώστας, Ευθυμιόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Κατσικας, Παπαποστόλου, Κάκκος Β.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr