Νίκη για την ΑΕΜ στο Ευηνοχώρι με 3-1

 ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 1-3

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ στο Ευηνοχώρι επί της ΑΕ Ευηνοχωρίου για την 13η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα είχε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης φτάνοντας σε μια εύκολη επικράτηση, κόντρα στην ομάδα του Θανάση Διαμαντόπουλου.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου το προσεχές Σάββατο 12/2, οπού για την 14η αγωνιστική θα φιλοξενήσει στο ντέρμπι της αγωνιστικής την ομάδα του Απόλλωνα Δοκιμίου.

Τα γκολ της αναμέτρησης:

23΄Εκτέλεση φάουλ σαν κοντινό κόρνερ του Κράνη στην περιοχή, με κεφαλιά ο Πιστιόλης θα κάνει το 0-1.

43΄Γρηγορη αντεπίθεση για την ΑΕΜ με τον Κράνη να γυρνάει τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, ο επερχόμενος Θανάσης Παλιάτσας με πλασέ θα διπλασία τα τέρματα για την ομάδα του 0-2.

65΄Σουτ του Γαβρίνας μέσα από την περιοχή 0-3.

84΄Κορνερ στο πρώτο δοκάρι για τους γηπεδούχους, η μπάλα θα κοντράρει και θα φτάσει στον Νασοπουλο, με σουτ μέσα από την περιοχή θα διαμορφώσει του τελικό 1-3.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσοπλάκος, Γαλανόπουλος και Ροδάτος.

ΑΕ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Θανάσης Διαμαντόπουλος) Μπότας, Μπαλαούρας, Παλαιογιάννης (17΄λ.τ Δαδάνης), Κοντομήτσος, Γερατσιάν (77΄Νασόπουλος), Καλαβριζιώτης, Δημαράς (69΄Σαρρής), Κουτσοσπύρος, Σατρατζέμης, Μυτιλήνης, Αλμπάνης.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Τραγουλιάς, Παπαευθυμίου, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Ι. (69΄Κοσμάς), Πιστιόλης, Παλιάτσας Θ. (73΄Αυτζής), Γαβρίνας (78΄Φούντας), Πλαστήρας (Πασπαλιάρης), Κράνης (69΄Αθανασόπουλος).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr