Ήττα για την ΑΕΜ εντός έδρας από την Αναγέννηση Στάνου (vid)

Εντός έδρας ήττα για την ΑΕΜ με σκορ 3-1 από την πρωτοπόρο της Α΄κατηγορίας Αναγέννηση Στάνου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μεσολογγίου η οποία αγωνίστηκε χωρίς το βασικό κεντρικό δίδυμο (Μπαλαμπάνη – Κάκκο) αποβλήθηκαν αμφότεροι στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Δοκίμι γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα που την βγάζει και τυπικά εκτός διεκδικήσεις πρώτης θέσης.

Από την άλλη η ομάδα της Αναγέννησης η οποία προελαύνει στο πρωτάθλημα, σημείωσε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι σε μια ομάδα με βαρεία φανέλα και εκ των διεκδικητών του πρωταθλήματος, μεγαλώνοντας και άλλο την διάφορα ανάμεσα στις δυο ομάδες η οποία έχει φτάσει στους 12 βαθμούς, επτά στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης και όπως αυτά καταγραφήκαν από το agriniogoal.gr.

Με την συμπλήρωση του πρώτου εικοσάλεπτου ο Νίκος Γώγα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, έδωσε προβάδισμα στην Αναγέννηση Στάνου 0-1. Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε δέκα λεπτά αργότερα. Εκτέλεση φάουλ του Γαβρίνα , κεφαλιά του Αυτζή στα δίχτυα και 1-1, το οποιο και θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στη επανάληψη στο 52΄ο Ψηλός με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Γώγα έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στην Αναγέννηση 1-2, για να ολοκληρωθεί ο θρίαμβος για τους πρωτοπόρους στην βαθμολογία στο 58΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γώγα 1-3.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Κολοσιώνης, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι, Αθανασόπουλος, Παλιάτσας Α. (85΄Παπαευθυμίου) Χαραλάμπους, Αυτζής (66΄Μιχαλόπουλος), Πιστιόλης, Χαλαζιάς (75΄Τραγουλιάς), Γαβρίνας (66΄Πασπαλιάρης), Πλαστήρας, Κοσμάς.

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης) Καραγκούνης, Παγώνης, Βασιλάρης, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης (84΄Τζαμαλής), Μακρυπίδης (80΄Καραλής), Καβαλλάρης, Γιαννιώτης (71΄Αγγέλης), Γώγα, Τσιούνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr