Νίκη για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Καμαρούλας με 4-0

 

 ΑΕ Μεσολογγίου – Αστέρας Καμαρούλας 4-0

Ευρεία νίκη με σκορ 4-0 για την ΑΕΜ επί του Αστέρα Καμαρούλας για την 17η αγωνιστική της Α΄κατηγοριας του απόγευμα του Σαββάτου.

Παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες με τους εικοσιδύο ποδοσφαιριστές να έχουν να αντιμετωπίσουν το τσουχτερό κρύο το οποίο και δυσχέραινε τις όποιες προσπάθειες στους.

Το πρώτο μέρος θα κυλήσει με τους γηπεδούχους να δημιουργούν εύκαιρες μπροστά στην εστία του Κατερινόπουλου, χωρίς όμως να μπορέσουν να σημειώσουν κάποιο τέρμα, ενώ διαμαρτύρονται στο 36΄ και για πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή μετά από σουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΜ θα καταφέρει να μπει μπροστά στο σκορ στο 54΄. Γύρισμα στην περιοχή από τον Μιχαλόπουλο με τους αμυντικούς στην προσπάθεια να απομακρύνουν τη μπάλα θα την στείλουν στα δίχτυα της ομάδας τους κάνοντας το 1-0.

Στο 72΄οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν πέναλτι σε ανατροπή του Χαλαζιά, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γαβρίνας κάνοντας το 2-0.

Οχτώ λεπτά αργότερα και το 80΄Χαλαζιάς με ωραίο καλοζυγισμένο σουτ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Για να έρθει στο 81΄ ο Κάκκος με πλασέ μέσα από την περιοχή να διαμορφώσει το τελικό 4-0.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα κόντρα στον Αστέρα Μεσολογγίου το προσεχές Σάββατο στο Ενωσιακό γήπεδο.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

Σέντρα του Γαβρίνα στο πρώτο δοκάρι, κεφάλια Πιστιόλη λίγο άουτ.

16΄Γυριστό σουτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή, λίγο άουτ.

31΄Σέντρα του Πιστιόλη από αριστερά, κεφαλιά Πλαστήρα στην αγκαλιά του Κατερινόπουλου.

36΄Σουτ για την ΑΕΜ από το ύψος της περιοχής, με τη μπάλα να βρίσκει καθαρά σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, με τον ρέφερι του παιχνιδιού να δείχνει παίζεται. Έντονες διαμαρτυρίες από του γηπεδούχους.

37΄Πασα του Πιστιόλη για τον Μιχαλόπουλο, το σουτ του τελευταίου θα περάσει άουτ.

42΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από καλή θέση για την ΑΕΜ με τον Χαλαζιά, με τον Κατερινόπουλο να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

50΄Νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ για την ΑΕΜ με τον Γαβρίνα αυτή την φορά να αναγκάζει τον Κατερινόπουλο σε μια ακόμα εντυπωσιακή απόκρουση.

54΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Μιχαλόπουλου, προσπάθεια απομάκρυνσης από τους αμυντικούς με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Αστέρα (αυτογκόλ) 1-0.

57΄Ωραίο μακρινό ευθύβολο σουτ του Θανάση Παλιάτσα, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

67΄Γρηγορη αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους με τον Κοθρούλια να βγάζει την σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Γρίβα άουτ.

72΄ΓΚΟΛ, πέναλτι για την ΑΕΜ το οποίο θα κερδίσει ο Χαλαζιάς, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γαβρίνας κάνοντας το 2-0.

80΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Κράνη για τον Χαλαζιά, καλοζυγισμένο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο πλάγια του τελευταίου με τη μπάλα να καταλήγει στην απέναντι γωνιά 3-0.

81΄ΓΚΟΛ, πάσα του Πλαστήρα για τον Κάκκο, με πλασέ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 4-0.

84΄Σουτ για του φιλοξενούμενους με τον Σαλαγιάννη, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κοκώρη.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Βλάχος, Μπαξας και Σπυρόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Κοκώρης, Παλιάτσας Ι. (77΄Φούντας), Κάκκος, Χαραλάμπους, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Α. (82΄Κοσμάς), Μιχαλόπουλος (63΄Αυτζής), Χαλαζιάς, Γαβρίνας, Πλαστήρας, Πιστιόλης (63΄Κράνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ: (Παναγιώτης Βραχωρίτης) Κατερινόπουλος, Λιάτσος (67΄Πιτλιγγερ), Ζαμπάρας, Παναγιωτόπουλος (46΄Ταμπάκης), Προβίδας, Καπέλης (64΄Τρομπούκης), Τουρλίδας, Σαλαγιάννης, Γρίβας, Κοθρούλιας, Μήκας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr