Νίκη για την ΑΕΜ επί του Όμηρου Νεοχωρίου με 3-0

 

 ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ – ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-0

Νίκη με σκορ 3-0 για την ΑΕΜ επί του Όμηρου Νεοχωρίου το Σάββατο το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου για την 19η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα από την αρχή στο παιχνίδι, και χάρη σε δυο γρήγορα τέρματα, στο 7΄με κεφαλιά ο Πιστιόλης μετά από σέντρα του Γαβρίνα από δεξιά θα κάνει το 1-0, για να έρθει στο 15΄ο Παλιάτσιας ο Θανάσης μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά του Φούντα προσπάθεια από τους αμυντικούς του Ομήρου να απομακρύνουν τη μπάλα χωρίς επιτυχία, με τον παίκτη της ΑΕΜ με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με πλασέ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή ο Παπαευθυμίου μετά από σέντρα του Γιάννη Παλιάτσα.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα τρεις στροφές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος εκτός έδρας στο Αγρίνιο με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ο κ. Προβίδας, η κ.α Βασιλείου και ο κ. Μπουκουβάλας.

Νοσηλεύτρια: η κ.α Ιωάννου Παρατηρητής αγώνα: ο κ. Ντρέλιας.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Φούντας (Παλιάτσας Ι.), Αθανασόπουλος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Θ., Πιστιόλης, Αυτζής (Παπαευθυμίου), Γαβρίνας, Χαλαζιάς, Κράνης (Μιχαλόπουλος).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Κώστας Γιωτόπουλος) Σταμάτης, Ξανθής, Γαλάνης, Περαρής, Κωνσταντίνου, Κόκκαλης, Τρικαλινός, Μάτσιγκας, Νταλαπέρας, Κρανίας, Ζαβιτσάνος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr