Με νίκη κόντρα στο Τρίκαρδο έκλεισε η χρονιά για την ΑΕΜ!

 Φωτο Αρχείου

Με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το Σάββατο 16/4 το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αναγέννησης Στάνου με 54 βαθμούς, η οποία και θα λάβει μέρος σε αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική, ενώ η ομάδα του Αστέρα Καμαρούλας με μόλις 3 βαθμούς κάνοντας όμως μια αξιοπρεπή προσπάθεια υποβιβάζεται στην Β΄κατηγορία.

Όσον αφόρα τώρα το παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου, η ομάδα του Γιώργου Ασπρογέρακα χάρη σε δυο γρήγορα τέρματα του Πιστιόλη στο 2΄και στο 17΄και χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει και άλλο το σκορ, έφτασε σε μια εύκολη νίκη και με 41 βαθμούς τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με τα δυο τέρματα που σημείωσε κόντρα στο Τρίκαρδο ο Πιστιόλης έφτασε τα 17 στο πρωτάθλημα (6 με την ΑΕ Ευηνοχωρίου και 11 με την ΑΕΜ) με τον επιθετικό των κανονιέρηδων να χρίζεται και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Μπουκουβάλας και Σπυρόπουλος.

Νοσηλεύτρια η κ.α Καπνίση

Παρατηρητής αγώνα ο κ. Ντρέλιας

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Γιώργος Ασπρογέρακας) Δουλιώτης, Παλιάτσας Ι. (Παπαευθυμίου), Αθανασόπουλος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Παλιάτσας Θ., Πιστιόλης, Χαραλάμπους, Κράνης (Ρουσσος), Αυτζής (Μιχαλόπουλος), Φούντας.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (Γιώργος Ζήκος) Τσιάρας, Παπανικολάου, Κοντοπάνος, Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ., Κουτρουλης, Ρουπάκης, Καλύβας, Σεραφίγγος, Ρόμπολας, Βαμβακάς.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr