Εκλογές Συνδέσμου Παλαιμάχων ΑΕ Μεσολογγίου

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται άπαντες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σε τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συνδέσμου – Λιμάνι Μεσολογγίου - με τα παρακάτω θέματα:

1.Διοικητικός-οικονομικός απολογισμός απερχόμενης Διοίκησης.

2.Απαλλαγή πάσης ευθύνης.

3.Εκλογή τριμελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διεξαγωγή των εκλογών.

4.Εκλογή πενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου και τριών αναπληρωματικών μελών

5.Εκλογή τριμελούς εξελεγκτικής επιτροπής.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την 30η Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 6 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα και ώρα 7 μ.μ.

Δικαίωμα ψήφου έχουν άπαντες οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Μεσολογγίου και έχοντες εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις τα τελευταία δύο (2) χρόνια. Τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μπορούν να καταβάλουν και πριν τις αρχαιρεσίες. Ουδείς δύναται να λάβει μέρος στην ψηφοφορία εάν δεν έχει εκπληρώσει τις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Οι επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι θα πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως ή τηλεφωνικώς δύο (2) ημέρες ενωρίτερα ήτοι μέχρι 28 Μαΐου στον ταμία του Συλλόγου κ. Παναγιωτόπουλο Βύρωνα (τηλ. 6973751932). Ουδεμία υποψηφιότητα θα γίνει δεκτή εάν παρέλθουν οι παραπάνω ημερομηνίες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στο μέλος του Δ.Σ. κ. Δελαπόρτα Ιωάννη (τηλ. 6949488808).

Εκ του Συνδέσμου Παλαιμάχων

Ποδοσφαιριστών Α.Ε. Μεσολογγίου

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr