Πρώτη για την ΑΕΜ με πολλά γνώριμα πρόσωπα! (pics)

 

Πρώτη προπόνηση χθες ήμερα Δευτέρα 29 Αυγούστου για την ΑΕΜ ενόψει της νέας χρονιάς, με τεχνικό τιμ, παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές να δίνουν το παρών το απόγευμα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Η προπόνηση η οποία έγινε παρουσία του νέου τεχνικού της ομάδας Ανδρέα Καλαβριζιώτη και των συνεργατών του Θανάση Διαμαντόπουλου και Γιώργου Χρήστου πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό «γήπεδο» του ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Πολλά τα γνώριμα πρόσωπα, καθώς όπως έχουμε ξανά γράψει σε σχετικά ρεπορτάζ ο περσινός βασικός κορμός παραμένει ο ίδιος και τη νέα χρονιά.

Πάμε να δούμε ποιοι έδωσαν το παρών στην πρώτη, και ουσιαστικά παραμένουν κανονιέρηδες και τη νέα χρονιά.

Ανδρέας Δουλιώτης, Χρήστος Κοκόρης, Νίκος Μπαλαμπάνης, Γιάννης Χαλαζιάς, Μπάμπης Κάκκος, Θανάσης Μιχαλόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Δημήτρης Πλαστήρας, Γιάννης Αυτζής, Αργύρης Κοσμάς και Γεράσιμος Φούντας.

Δικαιολογημένα απόντες από την πρώτη, οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν ανανεώσει και για την νέα χρονιά με την ομάδα ήταν οι, Κώστας Πιστιόλης, Δήμος Γαβρίνας και Σάκης Κράνης οι οποίοι θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες.

Στην προπόνηση όπως προαναφέραμε βρέθηκαν και νέα πρόσωπα τα οποία έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα αλλά απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση των μεταγραφών τους.

Τεράστιο θέμα έχει προκύψει με την έδρα που θα χρησιμοποιήσει τη φετινή χρονιά η ομάδα, μιας και το κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ από την λήξη της περσινής αγωνιστικής περιόδου δεν ποτίζεται (με αποτέλεσμα να έχει ξεραθεί) καθώς αναμενόταν η ανακατασκευή του η οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει.

Σε συζήτηση που είχαμε κατά την παρουσία μας στο γήπεδο με ανθρώπους της ομάδας, μας ενημέρωσαν ότι υπάρχει διαβεβαίωση από την Δημοτική Αρχή ότι άμεσα αναμένονται θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες βελτιωτικές κινήσεις σε πρώτη φάση στο βοηθητικό γήπεδο (τόσο στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο) ώστε να πληροί τις προϋποθέσεις για διεξαγωγή αγώνων και η ΑΕΜ να μην χρειαστεί να ξεσπιτωθεί.

Αυτό που προέκυψε από την κουβέντα που είχαμε ειναι οτι δεν θέλουν με τίποτα να σκέφτονται ότι η ομάδα θα χρειαστεί να αγωνιστεί εκτός της πόλης του Μεσολογγίου.

  

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr