Κύπελλο | Ήττα και αποκλεισμός στην Ναύπακτο για την ΑΕΜ (vid)

 

Ήττα και αποκλεισμός για την ΑΕΜ στην Ναύπακτο από τον Ναυπακτιακό Αστέρα για την Α΄φαση του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας με σκορ 5-3.

Οι γηπεδούχοι θα μπουν μπροστά στο σκορ στο 38΄, ανατροπή του Γεργουσόπουλου στην περιοχή από τον Αθανασόπουλο, με τον παίκτη του Ναυπακτιακού να αναλαμβάνει και την εκτέλεση και να κάνει το 1-0.

Στο 45΄ο Σκούτα με πλασέ στην δεξιά γωνιά του Δουλιώτη θα δώσει αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του 2-0.

Η αντίδραση για τους φιλοξενούμενους θα είναι άμεση και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων 45+1΄, ο Πλαστήρας θα κλέψει τη μπάλα από τον Αγκαράι και με σουτ μέσα από την περιοχή θα μειώσει σε 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ναυπακτιακού μέσα σε διάστημα τριών λεπτών θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα δυο φορές, 62΄ο Σκούτας με σουτ θα κάνει το 3-1, και στο 65΄μετα από φάση διάρκειας στην περιοχή ο Αγκαράι με προβολή σε κενή εστία θα κάνει το 4-1 δίνοντας ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα για την συνεχεία.

Στο 77΄ο Γαβρίνας θα βρει ωραία από αριστερά τον Κράνη, ο οποίος με σουτ στην κλειστή γωνιά του Αναστασόπουλου θα μειώσει σε 4-2.

Στο 88΄ωραια ατομική προσπάθεια με τον Αγκαράι για τον Ναυπακτιακό, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Δουλιώτη για δεύτερη φορά κάνοντας το 5-2.

Το τελικό 5-3 θα διαμορφώσει με σουτ ο Πιστιόλη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά ωραία ατομική προσπάθεια και γύρισμα του Πλαστήρα στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι θα τελειώσουν το παιχνίδι παίκτη λιγότερο, καθώς στο 93΄ο Καραλής θα δεχθεί την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του κ. Ματσούκα για επικίνδυνο παίξιμο.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Κουκμοτός και Μπαξάς.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νταλακούρας) Αναστασόπουλος, Νικολογιάννης (87’Κωνσταντακόπουλος), Καφεντζής ,Αγκαράι, Αμντέλ Σαλαμ Σάντο, Μικές, Σταθόπουλος (28’Πανταζής) Καραλής, Πετράτος (87’Μπρούτας), Γεωργουσόπουλος (75’Ρουπάκης), Σκούτας (75’Φειδάτος).

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Ζαβιτσάνος, Αθανασόπουλος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Κοσμάς (82’Κουφός),Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας (82’Καλύβας), Πλαστήρας, Αυτζής (60’Κράνης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr