Έτοιμη για την πρεμιέρα κόντρα στον Άρη Λεπενούς η ΑΕΜ

Με προπόνηση την Πέμπτη στο γήπεδο Ευηνοχωριου το οποίο θα χρησιμοποιεί και ως έδρα (άγνωστο για πόσο) η ΑΕΜ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κανονιέρηδων για την πρώτη αγωνιστική της Α΄κατηγορίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη υποδέχεται την ομάδα του Άρη Λεπενούς σε ένα παιχνίδι το οποίο όπως τόνισε και στους παίκτες του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προβλήματα απουσιών δεν υπάρχουν εκτός του τραυματία και μεγάλου άτυχου Γιάννη Ρήγα ο οποίος και πριν λίγες ημέρες πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Μεσολογγίου όσο αφόρα την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Ευηνοχωριου καθώς αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τα είδαν στην πράξει τα πράγματα.

Λέτε να δούμε τελικά την ΑΕΜ να αναγκάζεται να «μεταναστεύσει» εκτός Δήμου Μεσολογγίου ώστε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι να είναι έτοιμο το βοηθητικό γήπεδο.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Λιόνας, Μπαξάς και Σπυρόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr