Νίκη στην πρεμιέρα για την ΑΕΜ επί του Άρη Λεπενούς

 Φωτο Αρχείου

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο Ευηνοχωριου επί του Άρη Λεπενούς για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Πλαστήρα ο οποίος σημείωσε και τα δυο τέρματα για τους κανονιέρηδες, ένα σε κάθε ημίχρονο, ξεκίνησε με το δεξί της υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με παίκτη λιγότερο το παιχνίδι, καθώς στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Κατσιγιάννης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) του κ. Λιόνα παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Δυστυχώς όπως είχαμε αναφέρει και στο ρεπορτάζ πριν το παιχνίδι, στις τάξεις της ΑΕΜ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την πολύ κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Ευηνοχωριου.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Μεσολογγίου το προσεχές Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όπου για την 2η αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στο Βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου από την ομάδα της Ένωσης Αγίου Δημητρίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιόνας, Μπαξας και Σπυρόπουλος.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Δουλιώτης, Ζαβιτσάνος, Αθανασόπουλος, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Κοσμάς (65΄Αυτζής), Πιστιόλης, Χαλαζιάς, Γαβρίνας (75΄Κράνης), Μιχαλόπουλος, Πλαστήρας (80΄Κουφός).

ΑΡΗΣ ΛΕΠΕΝΟΥΣ (Τάσος Σπαης) Γεωργίου, Μουρτζιάπης, Προδρομίτης, Μπουμπούλης, Βαμβακάς, Κατσιγιάννης, Βασιλάρης, Θώδης Π., Κοσμάς, Θώδης Σ., Τσιούνης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr