Νίκη επί της Ένωσης Αγίου Δημήτριου για την ΑΕΜ, με πρωταγωνιστές Πιστιόλη και Κράνη

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πιστιόλη (σημείωσε τα πρώτα τρία τέρματα της ΑΕΜ) και τον Κράνη ο οποίος πήρε την σκυτάλη και σημείωσε τα δυο επόμενα, η ομάδα του Μεσολογγίου πέρασε από το βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου με ευρεία νίκη 5-1 επί της Ένωσης Αγίου Δημητρίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το παιχνίδι από την ομάδα της Ένωσης Αγίου Δημητρίου:

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα μας από την ΑΕ Μεσολογγίου με 1-5 στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου για την 2η αγωνιστική της Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Το σκορ αδικεί την Ένωση που ήταν ανταγωνιστική κι έχασε μεγάλες ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με κεφαλιά του Πιστιόλη για το 0-1. Η ΑΕM στάθηκε καλύτερα στα πρώτα 45 λεπτά, έχοντας ρυθμό και τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Κουτρούμπα να αποκρούει τις περισσότερες προσπάθειες.

Το 0-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, η Ένωση έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Τσεκούρα με σουτ να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι της εστίας του Δουλιώτη.

Στη συνέχεια η Ένωση, αιφνιδιάστηκε με τα δύο γρήγορα γκολ του Πιστιόλη που σημείωσε χατ τρικ με σουτ στο 53' από σέντρα του Ζαβιτσάνου και λίγο αργότερα με πλασέ (55') ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 0-3. Κάπου εκεί η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό μειώνοντας το σκορ με ωραίο πλασέ του Τσεκούρα μέσα από την περιοχή για το 1-3 στο 73'.

Μεγάλη πίεση στα επόμενα λεπτά και χαμένες ευκαιρίες για περαιτέρω μείωση του σκορ χωρίς ωστόσο η μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά τις σημαντικές στιγμές που δημιουργήθηκαν. Στο 85ο και 87ο λεπτό ο Κράνης με δύο προσωπικά γκολ σημείωσε το τελικό 1-5.

Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο επόμενο ματς με τον Ατρόμητο στο Αντίρριο. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ιστορική ΑΕΜ στο πρωτάθλημα και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.

Συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο (Ζύγας, Βλαχοδήμος, Μπουκουβάλας) για τη συνολική τους παρουσία, πολύ καλή διαιτησία, κοντά σε όλες τις φάσεις.

Οι ενδεκάδες του αγώνα :

Α.Π.Σ. "Ένωση Αγίου Δημητρίου Αγρινίου" (Γιώργος Γιάκος): Κουτρούμπας, Τηγανίτας, Πανταζή, Ρόκκος, Κοκώνης Ηλ., Αλπέντζος, Κοκώνης Κ., Κωστόπουλος, Τσεκούρας, Σώζος (58′ Hysenaj) , Πριόβολος.

ΑΕ Μεσολογγίου (Ανδρέας Καλαβριζιώτης): Δουλιώτης, Ζαβιτσάνος (59′ Φούντας), Αθανασόπουλος, Κάκκος Χ., Μπαλαμπάνης, Αυτζής, Πιστιόλης (89′ Βαρούχος), Χαλαζιάς, Γαβρίνας (70′ Τριφιάτης), Μιχαλόπουλος (89′ Νικολόπουλος), Πλαστήρας (59′ Κράνης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr