Πέρασε εύκολα από τη Κατοχή με Χαλαζιά, Κράνη και Πιστιόλη η ΑΕΜ

Εύκολη νίκη με 6-0 για την ΑΕΜ στην Κατοχή επί του Τρίκαρδου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄κατηγοριας.

Η ομάδα του Ανδρέα Καλαβριζιώτη με πρωταγωνιστές τους Χαλαζιά, Κράνη και Πιστιόλη που σημείωσαν από δυο τέρματα, έφτασε σε μια ευρεία νίκη και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα μεγάλωσε την διάφορα από τον δεύτερο στην βαθμολογία Αμβρακικό Λουτρού στους πέντε βαθμούς.

Η ομάδα του Μεσολογγίου άνοιξε το σκορ στο 23΄με πλασέ του Χαλαζιά μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας 0-1. Στο 37΄σέντρα από δεξιά του Τριφιάτη, ο επερχόμενος Κράνης με τακουνάκι θα στείλει τη μπάλα στο γαμα της εστίας διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του 0-2.

Στο 51΄μετα από μια ακόμα ωραία συνεργασία των παικτών της ΑΕΜ ο Κράνης με πλασέ θα κάνει το 0-3.

Έξι λεπτά αργότερα στο 57΄σεντρα στην περιοχή, κεφάλια του Χαλαζιά και 0-4.

Στο 61΄οι φιλοξενούμενοι σε ανατροπή του Κουφού θα κερδίσουν πέναλτι, με τον Πιστιόλη να το εκτελεί και τον Γκασούκα να το αποκρούει κρατώντας το 0-4.

Στο 75΄γυρισμα του Κουφού στον ύψος του πέναλτι, πλασέ του Πιστιόλη αποκρούει σε πρώτο χρόνο ο Γκασούκας με τη μπάλα όμως να περναει την γραμμή του τέρματος και να γίνεται το 0-5.

Το τελικό 0-6 θα διαμορφώσει με σουτ ο Πιστιόλη στο 81΄.

Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΜ τη νέα χρονιά και το Σαββατοκύριακο 7-8 Ιανουαρίου, με τους κανονιέρηδες να υποδέχονται την δεύτερη στο βαθμολογικό πινάκα ομάδα του Αμβρακικού Λουτρου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Πατρόπουλος και Σπυρόπουλος.

ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Γιώργος Ζήκος) Γκασούκας Κ., Κουτρούλης, Τσιάρας Γ., Γατσώρης Γ., Γατσώρης Λ., Παπαθανασίου, Καλέντζος, Κονταρης, Σεραφίγγος Ι., Γκασούκας Χ., Τσιάρας Α.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Ανδρέας Καλαβριζιώτης) Κοκωρης, Τριφιατης (75΄ Ρούσσος), Αθανασόπουλος, Κράνης (60΄Βαρούχος Κ.), Μπαλαμπάνης, Αυτζής (75΄Νικολόπουλος), Πιστιόλης , Χαλαζιάς (65΄Καλυβας), Κουφός, Πλαστήρας, Κάκκος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr