Ντέρμπι το Σάββατο στο ΔΑΚ ανάμεσα σε ΑΕΜ και Αμβρακικό Λουτρού

 

Με προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Μεσολογγίου οπού και θα έχει ως έδρα για το επόμενο χρονικό διάστημα η ΑΕΜ, ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η προετοιμασία της ομάδας του Μεσολογγίου για το αυριανό Σαββατιάτικο εντος έδρας παιχνίδι για την 8η αγωνιστική κόντρα στον Αμβρακικό Λουτρού.

Τα προβλήματα δεν λείπουν στο στρατόπεδο των κανονιέρηδων, με τον Ανδρέα Καλαβριζιώτη να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή ώστε να δει αν θα μπορεί να συμπεριλάβει στην αποστολή τους τραυματίες Βαρούχο και Ζαβιτσάνο, καθώς και τον Μπαλαμπάνη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους στην επιστροφή τους στην φυσική τους έδρας (έστω και το βοηθητικό γήπεδο) και μπροστά στους φιλάθλους της θέλουν την νίκη στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μετά την νίκη τους την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Άρη Αιτωλικού που τους έφερε στην 2η θέση, θέλουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Γκιάφης, Ροδάτος και Πατρόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α΄κατηγοριας

ΑΕ Μεσολογγίου - Αμβρακικός Λουτρού

Όμηρος Νεοχωριου - Άρης Αιτωλικού

Ατρόμητος Αντιρρίου - Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος

Απόλλων Δοκιμίου - Αστέρας Μεσολογγίου

ΑΕ Αγίου Δημητρίου - Άρης Λεπενούς

Η Βαθμολογία

1.ΑΕ Μεσολογγίου 19

2.Αμβρακικός Λουτρού 14

3.Άρης Αιτωλικού 13

4.Άρης Λεπενούς 13

5.Ατρόμητος Αντιρρίου 11

6.ΑΕ Αγίου Δημητρίου 10

7.Απόλλων Δοκιμίου 9

8.Αστέρας Μεσολογγίου 5

9.Ενωση ΑΟΚ Τρίκαρδος 4

10.Όμηρος Νεοχωριου 1

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr